Wyślij mi na e-maila hyperkowego jakieś materiały o tych podstawnikach do 2C-P, jeśli oczywiście możesz, bo naprawdę chcę się więcej o tym dowiedzieć.
edit: dodaj sobie avatar z Super Sajaninem, bo idealnie do Ciebie pasuje :P
co do podstawnikow to mozliwe sa chcialbym kogos widziec z wyksztalceniem chemicznym co by nas uswiadomil troche ..chodzi mi ,ze patrzac na 2C-P niewiele jest miejsca na kombinowanie ale 3 methylo hmmm 3 fluro methylo wersja ciekawi mnie teoretycznie nic nie stoi na przeszkodzie by zmodyfikowac ta czasteczke to takie dywagacje ale wlasnie zawsze jest ale.
PEA pomóż!
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
WARN. Treść napisana w sposób niezrozumiały i niezwiązany z tematem. Wytrzeźwiej /neurobiolog
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.