Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
ODPOWIEDZ
  • 594 / 34 / 0
Ketony w dniach poprzednich raczej nie spłycają tripa. Wszystkie sajkopodobne to robią, czyli walnąłeś wczoraj DOC to możesz być pewny, że dziś czy jutro trip z kartonu lub mipro będzie słabszy.

[mention]Infamis[/mention] co do mieszania w neuroprzekaźnikach to tyczy się tych wszystkich harpaganów co nawpierdalają się sajko albo stimów, a gdy faza jest fe to walą BZD :nuts:
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 390 / 24 / 0
03 października 2017hydroksy pisze:
02 października 2017Mipro pisze:
2 dni przerwy przed tripem
Przerwy od alpry i piwka czy serotoninergików?
Tylko Alpra i piwko. 2, góra 3 mg wieczorem i do tego 4-5 piwek. B-K i podobnych nie ruszam :)
Uwaga! Użytkownik Mipro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 145 / 1 / 0
mikrodawki nadadzą do się do nauki/ pracy?
terapia dla dorosłych gdańsk wrzeszcz
  • 68 / 2 / 0
Bardziej do poznania samego siebie i swojego wnętrza...

miprocyna raczej nie sprawi że będziesz się szybciej/ skuteczniej uczył :)
  • 610 / 29 / 0
Ile zatem proponujesz do tego microdosingu? Próbowałeś też na sobie czy tylko słyszałeś?
  • 68 / 2 / 0
słyszałem- nie microdosuje tryptamin bo szkoda mi tripów

Ale z kilku źródeł

Zależy od tolerki. Ja słyszałem od 5 do 10
  • 390 / 24 / 0
To jak? 2 Tygodnie przerwy na benzo stykną jak się odtruję od alpry? A to wiele nie potrzeba. Jedna, dwie doby i powinno być ok. Wrzucę wtedy 50mg od razu :)
Uwaga! Użytkownik Mipro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2897 / 617 / 10
Stykną, nie martw się. Miłej zabawy ;-)
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 390 / 24 / 0
Bo kurczę ostatnio nie mogę potripować ani po 25mg Mipro ani po 100ug kartonów. Albo już zbyt duże doświadzenie mam, albo jakieś tak receptory i tolerki przeszkadzają :) A czekam na takiego mega kosmos tripa, że kapcie spadną :)
  • 195 / 20 / 0
Myslicie ze wziecie mipro na dwie osoby przed seansem Van Gogh (premiera 6 pazdziernika), jest czyms wartym tego... Znaczy dawki by byly po 10mg na swimka. Co o tym sadzicie?
We will never find the cure
Useless me and useless you...
ODPOWIEDZ
Newsy
Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.