Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 7 / 1 / 0
Witam państwa. Ostatnio xanax bezpośrednio z apteki, dzisiaj klon od dilla. Klon first Time. Pytanie: tabsy są pomarańczowe, w środku żółte. Specyficzny zapach. Wtopilem drobne czy faktycznie występuje w takiej postaci i jeśli już to w jakich dawkach tam dają? Może ktoś coś:-)
  • 2116 / 630 / 0
Nikt nie powie na sto procent, ale jeśli to żółte kółka z nadrukiem R34 to są to klony z fabryki Actavisu, jedynki. Jeśli nie są takie - https://www.drugs.com/clonazepam-images.html - tylko z własnego pressu, to możemy wróżyć albo możesz poszukać podobnego ogłoszonka na ciemniejszej stronie internetu.

Tutaj, na przykład, masz pomarańczowe 0.5mg - https://www.drugs.com/imprints/1-2-17682.html
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 12597 / 2437 / 0
Tak, te pomarańczowe to połówki. Z tego, co kojarzę, Rivotril 0.5mg też ma podobny kolor.
TZF dodatkowo "dodaje smaku" do swoich klonów. 2mg są miętowe, a 0.5mg owocowe (choć ciężko określić, co to miałby by być za owoc :))
  • 519 / 47 / 0
Serio owocowe? Ta mięta z dwójek mi pochodzi, aczkolwiek zalatuję chemią
  • 299 / 8 / 0
Skombinowałąm klony, no i tez lipa. Benzo nie są dla mnie, tylko 30mg rolek daje jakieś motylki.
Zrobię miksy, bo mam alprę i rolki jeszcze i zostaną ewentualnie na jakies sytuacje kryzysowe.
Oni patrzą z pogardą na każdy mój wyskok, się klepią po czołach.
Idę z podniesioną gardą, na złość - nie wiem co to pokora.
  • 74 / 3 / 0
Mam pytanko odnośnie skręta do ludzi będących bardziej w temacie benzo.

Zażywam klonazepam i powoli zbliżam się do 2 miesiąca codziennego zazywania - będzie z półtorej miecha. Na początku zdarzało mi się ładować po 4mg do trampka tak z 10 dni, potem leciałem na 2mg, czasem 1mg, nieraz w weekend była przerwa 1-2 dniowa a potem brałem 0,5mg ale tylko jeden dzien- tak wiem, przerwa za krotka bo i tak siedzi w organizmie, natomiast tak z ostatni miesiąc lecę na dawce 1mg, czasem poleci dwójka.

I teraz pytanko: Odstawić to na zimno, czy pobyć sobie np. tydzien czasu na 0,5mg i dopiero wtedy? 2 lata temu bralem klony 25 dni po 4mg i nie bylo skreta tylko zmeczenie ciagle.

Mam alpre, hydroksyzyne, propranolol.

Co polecacie w moim przypadku zeby zejsc z benzo calkowicie ale w miare bez objawow odstawiennych, chyba mała redukcja, co? Bede bardzo wdzieczny jesli ktos udzieli mi odpowiedzi, wole sie wycofac za wczasu, poki nie bedzie jakos boleśnie.
  • 1824 / 104 / 20
10 września 2017jezus_chytrus pisze:

TZF dodatkowo "dodaje smaku" do swoich klonów. 2mg są miętowe,
Serio to jest dodany smak? Zawsze myślałem że klonazepam jako substancja po prostu ma taki smak :D
Szkoda, że producenci innych leków tak nie robią
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni Klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - Amfetamina Buprenorfina
  • 12597 / 2437 / 0
^
Tak podpowiada logika. Dlaczego 2mg TFZ są miętowe, a 0.5mg owocowe? Dlaczego Rivotril ma "normalny", "lekowy" smak?
  • 1916 / 335 / 2
08 października 2017SlowMoAgain pisze:
Mam pytanko odnośnie skręta do ludzi będących bardziej w temacie benzo.

Zażywam klonazepam i powoli zbliżam się do 2 miesiąca codziennego zazywania - będzie z półtorej miecha. Na początku zdarzało mi się ładować po 4mg do trampka tak z 10 dni, potem leciałem na 2mg, czasem 1mg, nieraz w weekend była przerwa 1-2 dniowa a potem brałem 0,5mg ale tylko jeden dzien- tak wiem, przerwa za krotka bo i tak siedzi w organizmie, natomiast tak z ostatni miesiąc lecę na dawce 1mg, czasem poleci dwójka.

I teraz pytanko: Odstawić to na zimno, czy pobyć sobie np. tydzien czasu na 0,5mg i dopiero wtedy? 2 lata temu bralem klony 25 dni po 4mg i nie bylo skreta tylko zmeczenie ciagle.

Mam alpre, hydroksyzyne, propranolol.

Co polecacie w moim przypadku zeby zejsc z benzo calkowicie ale w miare bez objawow odstawiennych, chyba mała redukcja, co? Bede bardzo wdzieczny jesli ktos udzieli mi odpowiedzi, wole sie wycofac za wczasu, poki nie bedzie jakos boleśnie.
http://www.benzo.org.uk/polman/bzsched.htm#s7

Scenariusz 5. Jak bierzesz 1 mg dziennie, to zaczynasz od etapu 2 albo 3. Musisz mieć dłuższe benzo, jak chcesz bezboleśnie odstawić. Alpra nic nie da, to krótkie benzo, w dodatku MOCNE, hydro może jedynie na sen. Skołuj rolki i tnij pomału.

Obserwuj organizm, możesz tamtą tabelę trochę zmodyfikować pod siebie i przyśpieszyć proces, najważniejsze jak się będziesz czuł.

Dużo magnezu, potasu, kompleks witamin, to też takie podstawy.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 74 / 3 / 0
08 października 2017guccilui pisze:
Dziękuję za odpowiedź. Tylko mam problem, bo nie będę miał dostępu do rolek, ale jak widzę tę tabelkę to duże ilości klona na początku, ja myślę, że 0,5mg z rana i będę dobrze funkcjonował do następnego dnia i kolejnego 0,5mg - tak myślę. Może by tak z 5 dni polecieć na 0,5 rano tylko, a potem kilka dni na 0,25. Ciąg nie był jakiś długi i myślę, że by tak się udało. Jak nie mam tych rolek to w ten sposób odstawie chyba klona klonem, nie?
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).