Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 612 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bill »
newbe pisze:
Bill pisze:
qvintix pisze:
Hehe...ja dzisiaj hardkoruje - 2,5g benzydaminy + 450mg DXM + Maraton filmowy w moim małym, ciemnym, klaustrofobicznym pokoju z samymi filmami grozy + spacer w nocy z psem przy torach ;]
Powinno być ostro ]
Ehhhh, pięknie ... sam bym tak chciał ...
świry :nuts:
Pod wpływem tego postu wpadłem na genialny pomysł (jak to ja) benzydamina+lsd :) jako, że jednego i drugiego nie jadłem dość długo (kwas 2 miesiące benzydamina ze 3 tygodnie), to teraz zjem oba na raz :)
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
hmmm benzydamina + lsd dziwne połączenie (silny psychodelik z deliriantem dowcipnym). Ciekawe czy ktoś z forumowiczów probował tej mieszanki.
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 612 / 3 / 0
Też jestem ciekaw, jeżeli ktoś próbował niech opisze wrażenia. A może ktoś uwarza, że to niebezpieczne? Ja generalnie preciwwskazań nie widze, ale może o czymś nie wiem?
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2879 / 101 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
Mój ziomek jadł, i mówił że niesamowite wrażenia (tzn to było 450 dxm + 4 saszety + karton i palenie)
Śnieg padał w pokoju, a on czuł jak mu się na rękach roztapia... jak go złapie to go wypytam o to dokładnia :D
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 424 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Adam Selene »
Bill pisze:
Też jestem ciekaw, jeżeli ktoś próbował niech opisze wrażenia. A może ktoś uwarza, że to niebezpieczne? Ja generalnie preciwwskazań nie widze, ale może o czymś nie wiem?
Wiesz, benzydamina nie jest bezpieczna, bo w sumie bardzo mało wiadomo o jej wpływie na organizm. Ponieważ jednak kwas niewiele z organizmem robi, trip nie powinien być fizycznie niebezpieczny. Chyba.

Sam miks wydaje się być interesujący, kwasowe myślenie, zmiana percepcji, mieszanie się zmysłów, efekty wizualne + benzydaminowe pobudzenie i bardzo realistyczne halucynacje.
Może być ciekawie, ale zaleca się ostrożność, zwłaszcza że to jak na razie terra incognita.
Ostatnio zmieniony 28 października 2007 przez Adam Selene, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Adam Selene nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 612 / 3 / 0
Zgadzam się w 100% Adam. Jednakże wydaje mi się, że benzydamina dość poważnie szkodzi naszym organizmom. Nie wiem, mam zawsze takie wrażenie, jak jem benzydamine. Ale to może ten smak i wykręcanie kich powodują takie wrażenie.

Co do samego tripu wydaje mi się, że powinno być zajebiście. Ale zastanawiam się kiedy co zjeść? Tak myśle, że godzina 0 2g benzy godzina 1,5 karton i jeszcze ewentualnie godzina 5-7 tak z 600mg DXM. Co o tym myślicie? DXM pięknie łączy się z benzydamina i LSD więc z oboma naraz pewnie też.
  • 577 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Twilight »
@Bill
czekam z niecierpliwością na TRa %-D
pomysł na miks dość ciekawy :-)

ja to myślałem nad DragonFly + Benza + DXM, czyli wmiarę podobnie, tylko jeszcze bym dorzucił kodeiny dla testu i dla zwiększenia przyjemności i jako zabezpieczenie anty-BT ;-)
Ostatnio zmieniony 29 października 2007 przez Twilight, łącznie zmieniany 1 raz.
[b]JEDZ KWAS![/b] - mądrzejszy ani zdrowszy psychicznie nie będziesz, ale i tak ludzi z Ciebie nie będzie (skoro przeglądasz te forum) więc co Ci szkodzi? :)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
  • 612 / 3 / 0
Na razie benzy z kwasem nie będzie, ale jutro 3g benzydaminy, do tego dex i zobaczymy co się stanie ...
  • 2879 / 101 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
@ Bill

nie zapomnij lecytyny, po takiej ilości benzy możesz mieć kłopot z zapamiętaniem fazy...
będziesz sam czy ktos będzie Cię pilnował?
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 612 / 3 / 0
Jezus pisze:
@ Bill

nie zapomnij lecytyny, po takiej ilości benzy możesz mieć kłopot z zapamiętaniem fazy...
będziesz sam czy ktos będzie Cię pilnował?
Będe z Ironią, ale o jakimkolwiek pilnowaniu kogokolwiek nie ma mowy ;] Ja 3g ona 2g, do tego dex i alko i zobaczymy co zobaczymy ;]
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.