Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
Otóż nurtuje mnie pewne pytanie, zamierzam sobie zamówić jeden z wyżej wymienionych... właściwie 2.
Czytałem masę postów na ten temat i jak zwykle zdania są podzielone.
Brałem raz eth-lada, jeden blooter 100uq i szczerze mówiąc szału nie było. Tak jakby cały czas próbował wejść, ale nic się ostatecznie nie wydarzyło. Lekki zmiany w ogarnięciu odległości i chmurki wyglądały pięknie.
Teraz przyjeżdża do mnie dwóch znajomych i zamierzamy coś zarzucić ale nie jestem pewien do końca co. Mam niesmak po poprzednim razie do ETH i chciałbym spróbować coś nowego.
Z tego co czytam 1P jest mocniejsze (chodzi mi bardziej o doznania mindfuckowe), ale więcej pozytywnych opinii jest na temat ETH i teraz mam dylemat.
Zastanawiałem się jeszcze nad mixem, ale nigdy wcześniej nie mixowałem dwóch lizergamów. Chce przeżyć konkretną pizdę ale 2 ziomków bierze pierwszy raz psychodeliki i nie wiem co na ten temat sądzić...
Doradźcie mi najlepiej jak możecie. Tylko nie chce widzieć jakiś kłótni w komentarzach. Najlepiej jakbyście wypisali od myślników plusy i minusy (wg. Was) danej substancji.
Pierwszy post, założyłem konto specjalnie dla niego... Czy ja powinienem udostępniać to w artykułach?
POZDRO dzięki za odp.
Co do wyboru - na prawdę nie ma reguły, chociaż ETH-LAD większość uważa za trochę mniej wymagający i mniej mindfuckowy. Jeden powie że substancja X jest bardziej mindfuckowa/bardziej wizualna/bardziej mroczna/cięższa/podobna do klasyka/a tu to/a tu tamto, a drugi na odwrót. Jak ma być dobrze, to będzie. Jak ma być mindfuck, to będzie. Mnie nawet 2 papiery AL-LADa (niby najbardziej lajtowy) potrafiły nieźle zmindfuckować. Kwestia przypadku i okoliczności.
Celuj w dobrą podróż i tyle, czy to na ETH czy 1P. Jeśli twój blotter nie był źle przechowywany/stary, to raczej nie zgrzesze sugerując 200ug. Tripsitter/benzo pod ręką i powodzenia.
btw. ETH-LAD jest mocniejszy od 1P, weź 200mcg to się obsrasz tęczą.
2 kartony 1p wizualnie nie mialy podlotu do 1 kartona etha.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.