Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 1509 / 223 / 0
Człek z żelaza z Ciebie, turas.

Btw, jak tam wyżej wspomniano o gadu to aż sobie zainstalowałam znowu na kompie i tak sobie zdałam sprawę, że w kontaktach mam kilku narkomanów, którzy siedzą na ukrytym czy jak to tam się nazywało oraz kilku znajomych z przeszłości, którzy pewnie nie pamiętają już czym jest gadu gadu. :( DODAWAJTA MNIE DO KONTAKTÓW I PISZTA DO MNIE!!!!!!!!!!!1
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 5369 / 981 / 0
gadu gadu gadu, gadu gadu gadu nocą :D Reptalianie łączcie się . Jutro sobie zainstaluje, dzisiaj juz mie sie nie chce
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1509 / 223 / 0
Gadu, gadu, gadu, gadu, gadu, gadu w dzień. :D Sieee zna te ślagiery, panie! %-D
  • 2883 / 303 / 0
25 września 2017Soviet pisze:
Życie jest nudne, a ja po sobotniej imprezie muszę ....
haha przypomniałeś mi widok ziomka wczoraj siedzącego na betonie jak ostatni ćpun blady jak skurwysyn i w trzęsawce z blantem w dłoni mówiącego "od czwartku nie spałem, w sam piątek oszamałem w 3 osoby 2g koki i samemu 11 piguł, w sobote nadal koka i polak, dzisiaj (niedziela 24) dopadł mnie taki dół że aż pojechałem do matki się do niej przytulić i podjąłem również decyzję że idę do psychologa...melanż był tak epicki", dzisiaj się dowiedziałem że skończyło się w szpitalu pod kroplówką, hahaha do teraz mnie to śmieszy, a śmieszy mnie bo to mój bardzo dobry przyjaciel więc mogę :D nie ma jak wypłukanie z endorfin, a ja słuchając tego i tak mówiłem w myślach "dobrze stary że nie wiesz co to skręt %-D "
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 1509 / 223 / 0
No z opisu wygląd to do skrętującego (?) podobny. :D
  • 3455 / 564 / 2
Mi najbardziej podobaja sie sny po kodeinie w wyzszych dawkach tak realistyczne ze aż dech w piersi zapiera btw tez tak macie?
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1794 / 124 / 0
8736306 - oto moje gadu, zapraszam ;)
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 1509 / 223 / 0
Mefisto, nie. %-D Ja po opio chyba nie mam żadnych snów. Albo nie są to te, które pamiętam. Swoją drogą, zauważyłam, że u mnie oxy kasuje pamięć srogo. Tak w porównaniu do innych środków.
Uro, Ciebie to ja maaam. :D
  • 1016 / 97 / 0
Sny są nudne, lepiej podzielcie się swoimi przeżyciami co do wkurwu po kodeinie. Poważnie, po żadnym innym opio tak nie ma, nawet na zjeździe po stimach nic mnie tak nie wkurwia jak dzień po grzaniu kodeiny. O co tu chodzi?
The child is grown
The dream is gone
  • 1509 / 223 / 0
Dzień po? Ja to dostaję kurwicy jak mi wejdzie czy koda, czy inny opio, a ktoś mi włącza zbyt głośną muzykę albo drze mordę (albo ja mam wrażenie, że drze tak ryja, ale no autentycznie aż mnie rozwala takie wkurwienie wtedy), albo jedno i drugie i wtedy dostaję furii. Zaczynam drzeć się, żeby ta osoba/te osoby, które robią hałas zamknęły ryj/-e i jeszcze lekka susza w gębie się uaktywnia, więc dodatkowo to działa na wzrost mojego wkurwu. Najlepiej grzać samemu.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.