Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 145 / 1 / 0
Siema, mniej więcej po 1 h po zapodaniu IPH mam ucisk w skroniach i z tyłu głowy i czasami jakby trzeszczenie...
Co to może być?
Wziąłem sniffem 10 noopeptowek czubatych.
terapia dla dorosłych gdańsk wrzeszcz
  • 3651 / 999 / 2
A sprawdzałeś ciśnienie krwi, puls? Może się przestymulowałeś i masz podwyższone ciśnienie środczaszkowe? Słyszysz jakiś pisk w uchu, jak jest zupełna cisza?

Masz coś na obniżenie ciśnienia?
sky is the limit
  • 145 / 1 / 0
Cisnienie i puls w normie ( chociaz mialbym watpliwosci co do tego cisnienomierza)
Pisku nie slysze.
Imbir, czosnek, melisa, rumianek, cos tam moze sie jeszcze znajdzie. Pewnosci nie mam co obniza cisnienie.
  • 9697 / 1908 / 2
11 września 2017test123 pisze:
Siema, mniej więcej po 1 h po zapodaniu IPH mam ucisk w skroniach i z tyłu głowy i czasami jakby trzeszczenie...
Co to może być?
Wziąłem sniffem 10 noopeptowek czubatych.
Przy samym iph tez to masz?
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 145 / 1 / 0
Tak, ale tym razem wypiłem pół szklanki energetyka przed, troche kurkumy i CalciumDuo
  • 145 / 1 / 0
Tak, ale tym razem wypiłem pół szklanki energetyka przed, troche kurkumy i CalciumDuo

---------/scalone/------------

Osatnio wziąłem sniffem małą dawkę i takie jakby pikanie w głowie co kilka/kilkadziesiąt sekund.

scalone - neuro
  • 14 / 10 / 0
A nie pomyślałeś, żeby tego nie brać skoro masz takie objawy? Odstaw i zrób sobie gruntowne badania: serce, tomografia głowy, itd. Nikt przez net nie zdiagnozuje Ci przyczyny czegoś takiego. Może to nic, a może masz tętniaka w mózgu i ryzykujesz głupią śmierć.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.