twoja roślina jest widocznie osłabiona, żółknie lub więdnie? Napisz, a uzyskasz pomoc
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Pls pomóżcie bo szkoda hajsu troche[emoji21]
  • 3455 / 726 / 9
Jakaś późna odmiana która i tak nie dojdzie albo jakieś pestki z żarcia dla papug.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 657 / 93 / 0
możliwe też, że przesadziłeś z azotem, co opóźnia kwitnienie, a roślina rosnie wielka
Uwaga! Użytkownik KickInTheEye nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 909 / 0
Mozliwe ze masz nie feminizowane pestki i rosnie ci facet.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 12565 / 2435 / 0
Przede wszystkim brakuje podstawowych informacji

1. In / Out ?
2. Kiedy wykiełkowały (mniej więcej)?
3. Zdjęcie też by nie zaszkodziło.

Napisałeś, że topy prawie w ogóle - wnioskuję zatem, że pokazała już płeć i to panna. Podaj więcej szczegółów.
  • 863 / 123 / 5
Zależy :
- odmiana
- geny indica \ sativa
no i chyba najważniejsze: warunki , na które nie masz ( lub masz - indoor ) wpływu.

Zerknij w dział outdoor ( fotorelacje ) , moja zaczęła dopiero teraz kwitnąć , większe liście ściąłem ( dawno tak potężnych łap nie widziałem )
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
[ external image ]
  • 3 / / 0
Może faktycznie powinienem uprawiać ja outdoor
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.