Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Cześć!

Lubie imprezy w stylu rave ale nie chcę spożywać za każdym razem substancji (MDMA). Pytałem już wujka duckduckgo ale nie udzielił mi satysfakcjonującej odpowiedzi. Mianowicie poszukuję alternatywnych sposobów wchodzenia w trans. Słyszeliście może o czymś takim? Lub może znacie kogoś kto potrafi iść na srogie techno lub psytrance i wprowadzać się w taki stan bez użycia substancji? Oddech, praca z ciałem... szukam konkretów. O oddychaniu holotropowym już słyszałem i testowałem.

Pozdrawiam Was!
  • 1534 / 196 / 0
chyba sie nie da osiągnąć stanu po narkotykach bez natkotyków
  • 1016 / 97 / 0
Po prostu miej udane życie i dobre towarzystwo, odpowiedni sposób myślenia żeby odizolować ewentualne troski, problemy i skupić się na tym że "teraz napierdalamy bo jest zabawa". Wszystko siedzi w głowie, uwierz że są stany gdzie nawet dobre MDMA do zabawy nie zachęci jak delikwent się od paru tygodni zastanawia czy sznur czy zwiedzanie dna jeziora. Wszystko siedzi w głowie, chociaż "magicznych trików" nie wykluczam, ale też nie jestem ich zwolennikiem. Jak magia to chemiczna a nie szamańska.
The child is grown
The dream is gone
  • 3649 / 995 / 2
Narkotyki nie? ok, moim nowym odkryciem z ostatnich dni jest ułatwienie wejścia w trans za pomocą roślinki Tagetes lucida ;)
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Newsy
Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.