Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
podobno trujące
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
:listen:
ps. Wielkopolska.
W ogóle proponuje wejść w wątek sezon 2017, tam teraz na ostatnich stronach toczy się dość dobra dyskusja na temat szukania.
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
@ Nelliech nie bój się miejsc, gdzie trzeba wchodzić w gumowcach- ze względu na wysokie trawy. I szukaj wśród śmiałka darniowego,ogarnij w necie jak wygąda ;)
23 września 2017Karwaszbarabasz pisze: Witam Panowie i Panie, mam pytanko.Przyjmijmy, że kilku zbieraczy skrupulatnie penetruje hektar polanki (przyjmijmy, że wyzbierali w jeden dzień wszystkie z tego obszaru). Pojawia się teraz pytanie- jak szybko można tam wrócić celem kolejnego zbioru?
@ Nelliech nie bój się miejsc, gdzie trzeba wchodzić w gumowcach- ze względu na wysokie trawy. I szukaj wśród śmiałka darniowego,ogarnij w necie jak wygąda ;)
25 września 2017Deyqey pisze:zależy czy wycinali grzybka czy wyrywali, jeśli wycinali to tydzień wystarczy o ile mnie pamięć nie myli23 września 2017Karwaszbarabasz pisze: Witam Panowie i Panie, mam pytanko.Przyjmijmy, że kilku zbieraczy skrupulatnie penetruje hektar polanki (przyjmijmy, że wyzbierali w jeden dzień wszystkie z tego obszaru). Pojawia się teraz pytanie- jak szybko można tam wrócić celem kolejnego zbioru?
26 września 2017Karwaszbarabasz pisze:A jeśli wyrywane? Wycinane nie stanowią przypadkiem większego zagrożenia dla grzybni ze względu na potencjalne miejsce, gdzie nóżka owocnika może zacząć gnić? Wracając -jeśli wyrywane? Znacznie dłużej?25 września 2017Deyqey pisze:zależy czy wycinali grzybka czy wyrywali, jeśli wycinali to tydzień wystarczy o ile mnie pamięć nie myli23 września 2017Karwaszbarabasz pisze: Witam Panowie i Panie, mam pytanko.Przyjmijmy, że kilku zbieraczy skrupulatnie penetruje hektar polanki (przyjmijmy, że wyzbierali w jeden dzień wszystkie z tego obszaru). Pojawia się teraz pytanie- jak szybko można tam wrócić celem kolejnego zbioru?
Tak, wyrwany grzyb znacznie dłużej będzie odrastał, gdzieś w temacie dla początkujących grzybiarzy było wspomniane dokładnie ile to trwa
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?