Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 920 / 163 / 0
dzieki chlopaki za rady, nie wiem czy dziewczyna by dala rade bo byl naprawde straszny, nawet jak sie zjaralem to nie reagowal, ale juz jest ok tzn. jak wstalem rano to juz byl gotowy zeby rozpoczac dzien :-D i juz nie byl fcale mientki %-D . macie racje ze dex jest do fazowania ale chcialem sprawdzic czy moj sprzet mnie nie zawiedzie... zawiodl i to pierwszy raz w jego karierze :wall: .
Uwaga! Użytkownik wonszgrzybojad nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 577 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Twilight »
[quote="Bill"]Oj dziewczyny dają rade ;] w każdej sytuacji ]
Hmmm, jak ostatnio patrzyłem na twarz i ciało dziewczyny po 750mg to wyglądała obrzydliwie :scared:
A jak ostatnio dotknąłem wacława na 300mg to poczułem się obrzydliwie i już na większych dawkach nie probowałem nigdy nawet <_<

Do zabaw z wackiem to się nie używa innych rzeczy, napewno nie deksa :wall:
[b]JEDZ KWAS![/b] - mądrzejszy ani zdrowszy psychicznie nie będziesz, ale i tak ludzi z Ciebie nie będzie (skoro przeglądasz te forum) więc co Ci szkodzi? :)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
  • 147 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: SzALoNa 8)) »
buhehehe, Wy faceci to macie problem :-D Nie to co My kobiety ;-) Po dexie czy na trzeźwo, osobiście mi się chce, i tak czy siak jest przyjemnie, buhehehehee
C A R P E D I E M ! ! ! ! ! ! !
  • 920 / 163 / 0
bardzo smieszne %-D zobaczymy jak sie bedziesz smiac jak kiedys Twojemu partnerowi na dexie nie tryknie a Tobie sie bedzie bardzo bardzo bardzo chcialo i co zrobisz wtedy? pytanie retoryczne wiem co zrobisz :blush: :o)
Uwaga! Użytkownik wonszgrzybojad nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 402 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: J73 »
Pill. Jedne po deksię są brzydkie, inne stają się zniewałałaco piękne-tak jest u mnie. Szalona. Jeśli chodzi o te sprawy, to deks wzbudza we mnie niemal zwierzęce zmysły. Seks po aco staje się dla mnie taki mistyczny i głęboki jak otchłań, szczególnie przy zamkniętych oczach., ale tylko jak wchodzi lub niedługo po wejściu fazy. Później seks już dla mnie nie istnieje. Dzikie ządze powracają dopiero na zjeździe, ale wtedy trudniej jest stanąć na wysokości zadania i sprostać pożądaniu chociaż jest sprotegowane w stosunku do w zwykłego stosunku do płci pięknej.:-)
Wygraj z systemem, bądź szczęśliwy.
Pragniesz miłości? Kochaj, nikt nie może Ci tego zabronić.
  • 11 / / 0
Nieprzeczytany post autor: LukaN »
Stosunku to jeszcze po dxm nie probowalem, a do dwoch dni po zazyciu, stac stoi ale spuscic sie nie spuscisz. Z ochota tez roznie. Za to kolezanki nienarzekaja, niekiedy znikajac pod prysznicem na pare godzin.
  • 224 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pjaq »
Ja po dxm mam niesamowita ochotę na sex. Wzwód normalnie następuje, tylko po prostu nie mogę dojść;p
Mój prawnik nigdy nie potrafił zaakceptować tej często odkrywanej przez byłych ćpunów prawdy, że można mieć o wiele większy odlot bez dragów.
  • 147 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: SzALoNa 8)) »
A macie takie coś,że jak po dłuższym braniu DXM nagle nie bierzecie, to ochota na sex wzrasta parokrotnie? %-D Bo ja właśnie wywnioskowałam że u mnie tak jest heheheh :-D Ech..Nie ma to jak być samotną kobietą we własnym świecie. Samemu trzeba się męczyć z hormonami lol
C A R P E D I E M ! ! ! ! ! ! !
  • 176 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ironia »
[quote="SzALoNa 8))"]
A macie takie coś,że jak po dłuższym braniu DXM nagle nie bierzecie, to ochota na sex wzrasta parokrotnie? %-D Bo ja właśnie wywnioskowałam że u mnie tak jest heheheh ]

:blush: ^_^

A co do pytania, to ja nie mam ochoty, ani po ani przed, ani w trakcie ^_^
Uwaga! Użytkownik ironia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3251 / 359 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Na dxmie mi sie rzygac chce gdy pomysle o seksie, potem tez mi sie nie chce. A kumpel mówił że na dxmie ma wzmorzoną ochote na sex ale dojść by raczej nie doszedł. Jeszcze inny kolega ponoc rżnął i doszedł na dxm (jego partnerka tez była pod wpływem - część ludzi w to nie wierzy (np. ja że doszedł na dxm). Kobiety mają chyba troche inaczej ale kolezanki tez mówią że o seksie na deksie nie ma mowy. Pewnie tak jak na fecie kwestia psychiki. Na fecie to ja tez jestem seksualnie pobudzony tylko gdzie ten kutas? %-D
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.

Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.

Kawa - budzi i wydłuża życie

Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.