Zablokowany
  • 108 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: mati200 »
Wiem Wiem :P Ale fuki ani rusz naprawde :D . Po tabletach nie mam akcji żadnych :)
  • 79 / / 0
Nieprzeczytany post autor: stary kwasiarz »
" Nie no juz nie walimy nie mozna trudno bedziemy sie bawić bez " :cool:
Uwaga! Użytkownik stary kwasiarz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 79 / / 0
Nieprzeczytany post autor: stary kwasiarz »
a ciarki na całym ciele występują ? ?
Uwaga! Użytkownik stary kwasiarz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 108 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: ferrari »
Co wiedzie o brązowo-różowych pixach mocno zbitych, z przedziałką i znaczkiem W, z małopolski?
  • 30 / / 0
Nieprzeczytany post autor: tableta »
fakt faktem ale slyszlame ze na opolszczyznie i slasku najlepzsa sa podobno B29 niebieskie...
Uwaga! Użytkownik tableta nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 46 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Jazzman »
Wczoraj i przedwczoraj jadłem niebieskie B29. Wziąłem od kolesia i powiedział że to są inne niż tydzien temu, a tydzień temu miałem takie jasno- niebieskie i kopały ładnie. Teraz miałem takie całe niebieskie i nawet koleś mówił mi żebym nie brał czasem 2 na raz bo są mocne. Ja byłem juz konkretnie naćpany fuką i trawą to zjadłem połówke i było zajebiście, strasznie długo się ładują ponad 1h, nawet jak się fuka to i tak długo wchodzą. Wczoraj właśnie fuknąłem następna połówka a w czasie ładowania i działania koła zjarałem z ziomkiem ponad pół pakietu i było na prawdę syto :D Polecam te pixy, są dobre. ;]

btw. Szamam koła juz 3 tydzień po dwa razy w tygodniu a te niebieskie B29 dalej mnie klepią :D Warto je spróbować ;]
Ostatnio zmieniony 28 października 2007 przez Jazzman, łącznie zmieniany 1 raz.
Never stop the madness...
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: $zu$600 »
mistubishi szare w ciemne plamki wogole niedzialaja, zrobione dobrze, zbite twarde dobre logo, kupione na dolnym slk. ps. jazzman niejestes przypadkiem z okolic zabk?
  • 68 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kuba9458 »
ferrari pisze:
Co wiedzie o brązowo-różowych pixach mocno zbitych, z przedziałką i znaczkiem W, z małopolski?
z tego co ziomek opowiadal o tkz "brown"-ach a nie daje głowy ze to te same o których mowisz to sa zajebiste co do mitsubiszi niebieskich jak juz wczesniej pisałm w małopolsce okolice krakowa krakow to gówno straszne zjesz ich 8 i czujesz jak bys zjadł 1 :/ nie polecam
  • 108 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: ferrari »
Dzięki za info.
  • 46 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Jazzman »
ps. jazzman niejestes przypadkiem z okolic zabk?
Rozgryzłeś mnie :D Jestem z okolic Ząbkowic ;] W sumie mozna było się domyślić jak w postach widać że jem ostatnio same B29 czy szare czy niebieskie, u nas teraz jest ich sporo, ale innych za to cięzko sie doszukać. A Ty @$zu$600 skąd jesteś? Też z tych terenów? :D
Never stop the madness...
Zablokowany
Newsy
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.