Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 216 / 39 / 0
Taaa over 9000 rzeczy miały być nie do zbicia przez benzo a po antyhistaminach 1 generacji i najchujowszym pseudobenzo można było normalnie spać.
Poza tym pierdolenie ludzie żrą moklobemid z sele i normalnie śpią a nie mają czym w teorii rozkładać katecholamin.

W jaki sposób to wapować? Wywala dopaminę? Czy kolejne serotoninowe gówno?
GŁOSUJ NA PARTIE RAZEM JEŚLI CHCESZ DEPENALIZACJI, NIE KUPUJ NIC Z AKCYZĄ!
  • 9587 / 1890 / 2
[mention]FarmieGolda[/mention]pisz tak, żeby to można było zrozumieć.
Poza Tym fachowiec powinien wiedzieć, że
- Od nadmiaru katecholamin można być sennym

Poza tym nie rozmawiamy o kumplu, kumpla, cioci Tylko o faktach.
post2233793.html?hilit=Fluoromet#p2233793
Tu masz "serotogenik" no,ale tak już jest jak się nie odróżnia wylewa dopaminy od inhibicji.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 880 / 365 / 6
Jak to ładnie już zauważono, 4-FMA nienawidzi tolerki. To prawda. Dziś zrobiłam na sobie eksperyment, który potwierdzić miał jak bardzo chujowe jest 4-FMA na tolerze.

O tolerze więc słów kilka:
- wciągane praktycznie co tydzień 3+ gramy różnych rzeczy
- 2-3 dni przerwy i znowu 2-3 walenia
- zeszły tydzień przerobiony 1 gram a-PIHP i 1 gram HEX-EN

Dzień przed walone 200 mg a-PIHP.

Załadowano 200 mg 4-FMA rozpuszczone w wodzie na pusty żołądek (ostatni posiłek ~4h wcześniej). Po około 30 minutach faza była już w szczycie, bez żadnego rushu - po prostu stopniowo aż nie wiesz kiedy wchodzi. Bardzo dobre do robienia czegoś - nawet nie zauważasz upływu czasu, ale jest to dość podobna mania do dopaminowych beta-ketonów, a w każdym razie bardzo trudna do odróżnienia. Kolejne 100 mg podzielone na 3 wrzutki sniffem. Sniff sytuacji nie polepszył, a w zasadzie pchął w kierunku większego kardiorozjebania.

Wiem że marnacja materiału, ale for science, mam na to papiery i każdy sąd mnie wybroni :)
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
  • 28 / 6 / 0
W awaryjnych przypadkach polecam do nauki, dawka 50mg oral, po 8 godzinach kolejne 30mg (z powodu niepewności sortu i wynikających z tego obaw przed zejściem) i jazda na egzamin.
Mobilizacja, clear-head, myślenie twórcze. Pamiętałem chyba wszystko, co przerobiłem, a w sumie nauki siadło 16 godzin in a row. Prawdopodobnie to dojadanie 30mg z rana mogłem sobie darować, bo bez problemu funkcjonowałem do samego wieczora. Sen długi, spokojny, a egzamin zdany :-D
Ale to jak wyglądałem między ludźmi i poranne fale potu były ciężkim przeżyciem. Mając świadomość tego na ustny bym się nie odważył ^_^
  • 454 / 39 / 0
Re: 4-FMA
Nieprzeczytany post autor: jqsxx »
Czy jeśli w poprzedni weekend brałem 150mg 4cmc, ale wcześniej miałem 3 tygodnie przerwy od jakichkolwiek dragów, to w ten weekend 4-FMA porobi jak należy?
  • 196 / 7 / 0
jeszcze minimum tydzień
Uwaga! Użytkownik Norweski nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9587 / 1890 / 2
14 września 2017Gammakaroten pisze:
W awaryjnych przypadkach polecam do nauki, dawka 50mg oral, po 8 godzinach kolejne 30mg (z powodu niepewności sortu i wynikających z tego obaw przed zejściem) i jazda na egzamin.
Mobilizacja, clear-head, myślenie twórcze. Pamiętałem chyba wszystko, co przerobiłem, a w sumie nauki siadło 16 godzin in a row. Prawdopodobnie to dojadanie 30mg z rana mogłem sobie darować, bo bez problemu funkcjonowałem do samego wieczora. Sen długi, spokojny, a egzamin zdany :-D
Ale to jak wyglądałem między ludźmi i poranne fale potu były ciężkim przeżyciem. Mając świadomość tego na ustny bym się nie odważył ^_^
Genialna substancja do pracy.
Wrzuciłem karmę bo, najważniejsze to odpowiednie podejście do substancji.
100mg do celów zawodowych.
19 września 2017jqsxx pisze:
Czy jeśli w poprzedni weekend brałem 150mg 4cmc, ale wcześniej miałem 3 tygodnie przerwy od jakichkolwiek dragów, to w ten weekend 4-FMA porobi jak należy?
Najwyżej złapie Cie senność.
Wchodzić i głosować
  • 427 / 43 / 0
Ja tego do pracy nie widzę.
Po pierwsze to musiałem z tym walczyć, bo szybko przechodziło w ciecz.
Po drugie to dawki 200+ tak rozleniwiają, że aż sam się zdziwiłem. Po jakimś czasie, nie wiem, może max. 3-4h od wrzucenia - tak serotonina mnie zalała, że nie byłem w stanie nic zrobić i zasnąłem.
  • 9587 / 1890 / 2
Dlatego w grę wchodzi głównie podanie sniff i to w ilości maks 100mg.
Wchodzić i głosować
  • 427 / 43 / 0
No fakt jest taki, że jest to strasznie ciekawa substancja ;) Tak jak mówisz małe dawki dają wyłącznie pobudzenie, natomiast po przekroczeniu pewnej bariery cząsteczka tak wali po serotoninie, że aż samo MDMA mogłoby się powstydzić :D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.

Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków

Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.

CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.