4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 59 / 15 / 0
Mam podac wynik w kilogramach? %-D tolerka byla juz spora (intensywny rok, moze nie jakies wielkie ciagi ale duza czestotliwosc, kilka razy w tygodniu). Pozniej dochodzilem do wniosku, ze na mniejsze ilosci to sie nawet nie ustawiam i jak lecielismy to na grubo, stad moze takie wyniki. Ogolnie rzecz biorac to niewarto takich ilosci aplikowac na raz. Ze wzgledow zdrowotnych ( %-D ) jak i ekonomicznych, choc przyzam ze wcisnelo mnie wtedy w fotel grubo ;)
Ja, jak koty - widzę w strefie nocy
jej piękno mroczy a ludzie wzywają pięknie 'pomocy!'
  • 1066 / 158 / 0
We Wrocławiu ma się dobrze ? czy tylko chlorofedrony ino ?
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
  • 1425 / 80 / 0
26 lipca 2017SarcasticCunt pisze:

Aha, i przebitka byla wtedy jakos 150% :-p
Co ty miałes za hurt jak przebitka 150%

Powinno być conajmniej 500%
  • 346 / 59 / 0
05 września 2017eiffel65 pisze:
Ktoś kiedyś powiedział "mefedron nie istnieje." Analizy pokazują, że raczej w całej Polsce równie trudno trafić na 4-MMC. Z drugiej strony jeżeli jednak chcesz mieć pewność, to możesz np. TUTAJ nabyć odczynnik Mandelina, który pozwoli Ci zidentyfikować, z którą substancją masz do czynienia.

Stay safe.
~Variacik
Społeczna Inicjatywa Narkopolityki
TESTY na 550+ substancji, w tym LSD, MDMA, zioło, opio, stimsy
BITCOIN ☑ SSL ☑ IPv6 ☑
Kup narkotesty i wesprzyj Hyperreala - z kodem [h] 10% rabatu i 10% na serwery w prezencie od SIN - tylko na sklep.sin.org.pl
  • 117 / 10 / 0
05 września 2017eiffel65 pisze:
Same legal ketony.
Don't surf
  • 59 / 15 / 0
05 września 2017hess pisze:
26 lipca 2017SarcasticCunt pisze:

Aha, i przebitka byla wtedy jakos 150% :-p
Co ty miałes za hurt jak przebitka 150%

Powinno być conajmniej 500%
Mój błąd. Źle określiłem to procentowo. Chodziło o przebitke prawie trzykrotną z racji tego, że mieszkałem w małym mieście i nie doszedłem do jakiś super wielkich ilości bo nie zdążyłem.
Ja, jak koty - widzę w strefie nocy
jej piękno mroczy a ludzie wzywają pięknie 'pomocy!'
  • 32 / 2 / 0
Jak sytuacja w Krakowie?
Tylko pytam o prawdziwe 4-MMC, lub chociaż 3-MMC, nie chlorowce..
  • 28 / 6 / 0
Ostatnio nic poza klefami nie było :kotz:
  • 1534 / 196 / 0
kraków same chlory niestety
  • 2 / / 0
A to na stronce sklepdopalacze.pl pod nazwą 4mmc jest w dość dużej cenie jak na te śmieciowe zamienniki. Testował ktoś to może? Choć wątpie że gdziekolwiek 4mmc znajde
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Okultystyczne rytuały czy "zabawa" pod wpływem medycznej marihuany? Co wydarzyło się na Górze Cment

"Wszystko wskazuje na to, że ktoś uczynił sobie z cmentarza miejsce zabawy. Jak niebezpiecznej? Nie wiadomo. Być może pod wpływem leczniczej marihuany, której sprzedaż prowadzona jest tylko na receptę. Opakowanie po takim leku, leżało wśród świec, lampek, kartek z dziwnymi, niemożliwymi do odczytania tekstami, ale też monetami, drewnianymi figurkami i chustami."

Próbowała przemycić 1,4 kg kokainy w seks-zabawce. Grozi jej kara śmierci

42-letnia obywatelka Peru próbowała wwieźć na wyspę Bali ogromną ilość kokainy oraz tabletki ecstasy, ukrywając je w wyjątkowo nietypowy sposób. Kobieta została zatrzymana przez służby, jeżeli zostanie uznana za winną, może jej grozić nawet kara śmierci.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.