Cóż, został mi baklofen raz na jakiś czas.. W weekend walę z energetykiem i jazda :D.
07 sierpnia 2017pomasujplecki pisze: https://www.youtube.com/watch?v=ao8L-0nSYzg
https://www.youtube.com/watch?v=rDWGXGMgrco
Z nieznajomego biegunami świata,
Może fatalizm pcha mnie, a zatrata
Jedynym kresem, do którego dążę?"
Przerobiłem ten temat na sobie, gdzie zajrzałem zobaczyć po 4 latach całkowitej abstynencji od wszystkiego i całkiem zajebistym życiem....
ten temat mozna ciagnac w nieskonczonosc.
To nie znaczy, ze jesli masz konto iczytasz to jestes automatycznie skazany na porazke i jestes cpunem, To tego nie determinuje. Patrz na Blue...
Ciężko się od razu odciac na 100%. Wierze bardziej w ograniczanie, stopniowe, az do satysfakcjji .
post pisałem 2h z przerwami na noddy po czarodzieju, o krwa
"Rutyna to rzecz zgubna "
I taki nałogowy łeb i dusza, tylko czeka, żeby przeczytać taki post jak twój, że są osoby, które mogą inaczej i że się da inaczej. Z tysiąca postów wyłowią ten jeden, że może się da, bo jak inni dali to ja też, bo czuję, że mnie te inne historie nie dotyczą, albo potoczy się inaczej tym razem.
Skasowanie konta tutaj jest tylko moją opinią opartą na własnym doświadczeniu - jak ktoś chce zerwać z tym światem to tutaj nie ma co zaglądać. Może na początku tylko, jak się odtruć, albo przeczytać posta, że najlepiej niech idzie do specjalistów i nie zagląda tam gdzie sie gada o używaniu.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.