Wrzucaj jedną mikrołyżeczkę pod język i zobacz czy działa i napisz na forum. Jak nie to wrzuć dwie. To indywidualnie trzeba dobrać.
EDIT: I jaki jest spodziewany shelf-life.
Ktoś jeszcze bada tą substancję bo temat zamarł
Niby w miksie trochę nadczłowiek ale jednak to jak to zwiększa chęć podcięcia sobie żył jest tak niesamowite, że trochę odradzam wszystkim z huśtawkami nastrojów i problemami. Moja dziewczyna aż benzo musiała brać a ja to serio miałem ochotę powiesić klienta przede mną a później siebie, jego za kretynizm of course jak po noopepcie nienawiść do głupszych. xD
Można snifować, nie boli, działa, w miksie ze stimami zwiększa szczękościsk mam wrażenie. Ale raczej ciekawostka, nic wartego spróbowania.
List pożegnalny użytkownika IDRY:
"Nie mogłem znieść waszego kretyństwa"
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.