Zablokowany
  • 449 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: ahael »
zakręcony pisze:
Witam.
Zwracam się z prośbą o nazwy wszystkich dropów zawierających czyste MDMA oczywiscie te dobre.
Pozdro...
nie ten kraj...
nie ma było
nie ma będzie
istnieje tylko teraz
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: adaskopgd »
Szacuneczek. Mozecie mi napisac cos o bialych Deutsche GABANA(D&G) i bialych podwojnych wisenkach. Dziekoweczka !
Uwaga! Użytkownik adaskopgd nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2879 / 100 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
Szacuneczek. Mozesz napisać mniej wiecej z jakiego rejonu polski? Dziękóweczka.
Deutsche GABANA(D&G)
Jeżeli już do DOLCE a nie Deutsche :-p
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 30 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: frost55 »
Zakrecony - zycze Ci np. takich na MDMA : http://www.pillreports.com/index.php?pa ... ll&id=5141 . Z autopsji wiem, ze to wlasnie to co nalezy, ech.

Alkocholik - wg mnie prawdopodobienstwo, ze zielone mercedesy to te same sprzed pol roku jest minimalne.
  • 302 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: alkocholik »
Pewnie tak, ale kto to wie? Musaiłbym to zjeść by mieć pewność. Ale mój znajomek fasjnie to rozkminił. Wtedy, w kwietniu jak były była jakaś mega techniawkowa impreza (chuj wi co to, moe Tiesto), a teraz ma być ATB, hmm.

ZAkręcony jest za duża rotacja w tym narkobiznesie byś kupił białe mitshubishi dziś i jutro by nie było tak samo dobre. Troche juz tego pojadlem, ale tez nie az tak duzo, jednak mam w dupie jedzenie pseudo MDMA (ostatnio koleś chcia mi gonić po 7 zł w hurcie! pixy na dxm i fecie, nosz kurwa żenada). Pierdole, czekam na strefe szengen, może cos sie poprawi. A jak nie to za rok, dwa jadę do Holandii na wakacje "wypoczywać" %-D
http://pl.youtube.com/watch?v=KepMuZMiCr8
  • 10 / / 0
Nieprzeczytany post autor: zakręcony »
Dzięki za info...:)
U nas najczęsciej są białe omegi,dolary,zółte krzyże,białe serduszka,białe i czerwone motorole,supermeny,b29:)Z tego wszystkiego co szamałem to najlepsze okazały sie b29.
Pozdro!!!
  • 352 / 100 / 0
Nieprzeczytany post autor: TenTyp »
alkocholik pisze:
pixy na dxm i fecie, nosz kurwa żenada
to chyba sobie je sam zrobiles.
Zwierzęta i ludzie może nie są podobni
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
  • 449 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: ahael »
TenTyp pisze:
alkocholik pisze:
pixy na dxm i fecie, nosz kurwa żenada
to chyba sobie je sam zrobiles.
spoooookoo, u mnie na osiedlu krazy plotki z ktorych sie smieje w niebo
mianowicie, pojawiały sie jakies dolary nakrapiane, jakies mdXX-chuj wie co, straszne zamulacze i po których sa fajne haloony, wiec ludzie mowia ze sa nakrapiane... (sic!) heroiną
bez komentarza
nic im nie daje tłumaczenie zeby sie zainteresowali tym co jedza, bo im tak dill powiedział i chuj
słowo dilla > prawda
...

wlasnie tacy pseudo amatorzy mnie wkurwiaja najbardziej a takich coraz wiecej
nie ma było
nie ma będzie
istnieje tylko teraz
  • 2879 / 100 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
wiec ludzie mowia ze sa nakrapiane... (sic!) heroiną
też mi kolo tak powiedział na imprezie jednej, jak wziąłem od niego kule, potem kilka godzin później z nim gadałem mówiąc że niezła a on

"No bo wiesz... one są na brownie" :nuts:

chciałem go zapytać czy sam to wymyślił, czy tego kita mu wcisnął ktoś kto mu te kule załatwiał, ale sobie odpuściłem...
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
Zablokowany
Newsy
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.

Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.