Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
Spokojnie 200ug powinieneś wziąć. To jedna z najpiękniejszych substancji jakie istnieją. Na zerowej tolerancji będzie zupełnie "płynnie". Jadłem ALD-52 wojownika i co do niego to działa idealnie.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
Miedzy SRA (serotonin releasing agents, np. MDMA, 4MMC, ketony, 4-FA itd) a psychodelikami nie wystepuje tolerancja krzyzowa. Jedne dzialaja na zasadzie uwalniania serotoniny do przestrzeni miedzysynaptycznej, a drugie dzialaja na zasadzie agonizacjj receptorow serotoninowych 5-HT2A/B. Te magiczne receptory 5HT2 gdy zjemy psychodelik sa zaburzone, co objawia sie zmiennym postrzeganiem swiadomosci. MDMA itd. owszem, wyplukaja serotonine i bedzie nam smutno i samotno na nastepny dzien, ale doswiadczenie psychodeliczne bedzie na tym samym poziomie.
Ja jadlem MDMA, pozniej w dzien ALD52 i bylo mocno.
Chyba ze mowimy np. o takim lekko psychodelicznym MDA, lub 6-APB,to tolerancja owszem, moze wystepowac, ale tylko na te psychodeliczne efekty tych substancji: moze nie byc lekkich wizualow, ale napewno bedzie pelna serotoninowa wixa.
Pij eter, będziesz wielki
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.