Tytoń ma osobny dział → >LINK<
kumpela tylko przez bombille to popija (chyba tak sie ta rurka nazywa xD
ogólnie mam pytanie do smakoszy, idzie dostać yerbe popakowaną jak herbata ? z góry THC za odpowiedz xdd
01 sierpnia 2017koniczynek pisze: ja to piłem kilka razy u kumpeli, chujowe jest picie przez rurkę bo trzeba potem cały ten szajs myć a to sie kurwsko ciężko myje xD w smaku dosyć gorzkie ale myśle, ze idzie sie przyzwyczaić a nawet zasmakować xD
kumpela tylko przez bombille to popija (chyba tak sie ta rurka nazywa xD
ogólnie mam pytanie do smakoszy, idzie dostać yerbe popakowaną jak herbata ? z góry THC za odpowiedz xdd
swoją drogą - 'kurewsko ciężko się myje'? moja bombilla ma filtrujące sitko na drugim końcu i podczas picia susz nigdy nie dostaje się do rurki, nie ma czego myć. mycie tykwy polega z kolei na wyrzuceniu suszu i wypłukaniu naczynia. nie mam pojęcia, co jest takie trudne w tym procesie.
01 sierpnia 2017Anon2 pisze: Opiszcie co myślicie o yerbach firmy Amanda, może ktoś próbował kilku z nich i jest w stanie zrobić małe zestawienie?
19 lipca 2017Anon2 pisze: Słodzicie swoją Yerbę?
01 sierpnia 2017Anon2 pisze: Opiszcie co myślicie o yerbach firmy Amanda, może ktoś próbował kilku z nich i jest w stanie zrobić małe zestawienie?
kofeina na 100g
Pajarito 790mg
Amanda Limon 740mg
Colon 760mg
La Potente 1290mg
La Meyor 740mg
To były wartości z opakowań, a tutaj znalazłem zagraniczne zestawienie za kofeiną na 50g Yerby
[ external image ]
Była za duża szerokość na wklejenie obrazka.
Znalazłem tabelkę na eherbata.pl, połączyłem i przerobiłem na czytelniejszą. Zapewne niektórzy będą zainteresowani. Będę uzupełniał jak pojawią się dane.
Edit: Wartości są na 50g suszu w 500g wody. Już widzę błąd z Pajarito Elaborada, gdzie najprawdopodobniej wartości są podane na 100g suszu.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.