Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 454 / 39 / 0
Witam, bardzo niedoświadczone szczurki chciały od kogoś, kto nie jest mną kwasa i za bardzo boję się im dać prawdziwego. Które z wymienionych: 1P-LSD, AL-LAD, ETH-LAD, ALD-52 da im najlepsze wrażenia na pierwszy raz z w miarę niską szansą bad tripa i raczej pozytywnymi przeżyciami?
Z góry dzięki
  • 3649 / 994 / 2
Zależy od tego, co chcą oczekiwać. Jeśli chcą jedynie kolorków i takiego mdmowego uniesienia bez stymulacji, to zdecydowanie AL-LAD. Jeśli chcą poczuć pojednanie z naturą, to najlepszy byłby ALD-52. Reszta tych, które wymieniłeś ma działanie falowe, z czego 1P-LSD jest bardzo mindfuckowy, a ETH-LAD ogólnie przeprzewidywalny.
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 454 / 39 / 0
Mógłbyś mi wytłumaczyć o co dokładnie chodzi z działaniem falowym?
  • 2877 / 266 / 0
myślisz sobie, że już faza zeszła a tu zaraz znowu nawrót
  • 3649 / 994 / 2
Falowe działanie to może być albo silne falowe albo słabe.

Ja "silne" rozumiem jako przebłyski świadomości w trakcie fazy psychodelicznej. Jak weźmiesz za dużo np. 1P-LSD to będziesz miał tak, że np. zapomnisz kim jesteś, czym jest świat, a potem nagle na 3 minuty ogarniesz co się dzieje, i trafi Cię np. panika że nie możesz tego kontrolować. Ale i tak falowe działanie cie wezsie, więc wszelkie odczucia paniki są zazwyczaj wessane w strumień świadomości.

Lekkie, to masz nagłe przypływy mocy psychodelika podczas gdy normalnie np. wszystko ogarniasz i to jest nieprzewidywalne, bo załóżmy idziesz do sklepu, bo czujesz ze dasz rade, a nagle przy kasie wszystko przyspiesza i ogolnie mocno zaczyna cie przytlaczac, a potem puszcza.

Na tym własnie polega falowe działanie
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
ODPOWIEDZ
Newsy
Bochnia. Policja ujęła dilerów narkotyków. W garażach przy KN-2 urządzili „biuro” i magazyn

Małopolscy policjanci zlikwidowali „przedsiębiorstwo” zajmujące się handlem narkotykami. Wynajmowane garaże przy jednej z ulic w Bochni spełniały rolę biura oraz magazynu ze środkami odurzającymi. Zabezpieczono duże ilości środków odurzających oraz zatrzymano 4 osoby.

Marihuana tylko na receptę. Tajlandia zmienia politykę dotyczącą "miękkich" narkotyków

Marihuana w Tajlandii jest dostępna już tylko na receptę; w życie wszedł dekret zmieniający wprowadzone trzy lata wcześniej liberalne zasady sprzedaży specyfiku - podała w piątek agencja AP, przypominając, że Tajlandia była pierwszym azjatyckim państwem, które zdekryminalizowało obrót marihuaną.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich