Biore jeszcze ewentualnosc ze po prostu za male dawki to są dla mnie, gdyz analogicznie do innych uzywek, zwsze musialem zalecane dawki mnozyc przynajmniej x2 lub nawet wiecej. I może z clonazepamem moze byc podobna historia. Chcociaz wszystko wskazuje na to ze benzo to nie dla mnie.
Klon działa głównie na receptory GABA-B przez co może być mniej atrakcyjny psychicznie, spróbuj Alprazolamu w dawce od 5mg dziennie. Tak po miesiącu jestem pewny, że nabierzesz pokory do ćpania ;)
Benzo powinno służyć tylko do leczenia nadaktywności nerwowej i to doraźnie, albo bardzo krótkim okresie czasu bo to się źle kończy, zrozumiesz niebawem :diabolic:
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Natomiast klony jak najbardziej mają działanie narkotyczne solo, a jeśli ktoś reaguje na nie paradoksalnie - to w ogóle może postawić swoje życie na głowie, czego doświadczyłam. Wyjazdy, gadka z ludźmi klei się wspaniale, mogłabym przyrównać ten stan do "manii" w dwubiegunówce. A przynajmniej tak sobie stan ten wyobrażam.
Aha, po odstawieniu i przy cięciu do najmniejszych dawek serducho napierdala niemiłosiernie. Albo to wrażenie, albo nasila się wieczorami po położeniu. Warto mieć pod ręką coś na serduszko.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Być może ten lek kiedys faktycznie kiedys sie przyda gdy przesadze z czymś innym, co nie zmienia faktu ze 6 dyszek wydane na klona okazało sie w moim przypadku stratą pieniedzy. Chociaz domyslam się że ludziom z problemami faktycznie może służyć ten clonozapem. Tak jak wspomniałem, organizm już po 1mg zareagował.
31 lipca 2017pomasujplecki pisze: Po 50 zł optymalnie chodzą klony z drugiej ręki.
Idę z podniesioną gardą, na złość - nie wiem co to pokora.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.