Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Zmiany ścierwa
Dobra, bez zmian
102
10%
Chujowa, lecz zawsze taka była
169
17%
Była dobra, ostatnio poziom spadł
388
38%
Była chujowa, ale ostatnio się poprawiła
78
8%
Nie zauważyłem żadnych zmian
42
4%
Jest popierdolona, robi rozpierdol w czaszce, i działa nie jak fryta
230
23%

Liczba głosów: 1009

ODPOWIEDZ
  • 397 / 32 / 7
Generalnie jestem zawiedziony po powrocie!! feta w UK to jest nasza prawdziwa klasyczna KRAJÓWA tu nawet ćpać mi się nie chce :( a kto mnie zna ten wie jak to lubie xDJokerr eh ile bym dał za taki wypierdol jak 14 lat temu

Prosze o scalenie

Scalono. whitealex
Uwaga! Użytkownik kkrecha nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 361 / 33 / 0
Wszystko wraca zawsze jest ktoś kto umi wie jak i co, a wiedząc że ludzie chcą normalnie funkcjonować po niej w robocie czy po niechcą zenienia. Wraca powoli ale wraca także nie od razu Polskę zbudowana jak dragon Ball po 18 latach wrócił i jest coraz lepszy tak i to na stare dobre drogi, jakość wzrasta jakby można było legalnie to robić byłoby napewno więcej jakościowo.
Uwaga! Użytkownik jokerr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / 1 / 0
Witam to jak piszą w mediach że złapali kogoś z litrem płynej amfy i mógł wyprodukować 6kg narkotyku to możliwe ???

Zadawaj pytania w wątkach, które do niego nawiązują.
| 13 |
Ostatnio zmieniony 02 kwietnia 2017 przez Thirteen, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Przeniesiono.
  • 477 / 54 / 0
Płynna amfetamina to freebase bezpośrednio od producenta. Z jednego litra wychodzi 1,4 kg siarczanu amfetaminy, reszta to wypełniacze, głównie kofeina. W poradnikach które dostają (wysalanie) dresiki jest jasno kurwa napisane, że mają dosypać MAKSYMALNIE drugie tyle, a w praktyce wychodzi te kilka kilo więcej. Przynajmniej tak jest w stolicy.

Pozdrawiam.
Uwaga! Użytkownik rozgar nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / / 0
czasem trafi sie lepiej czasem gorzej, póki co najgorszy był jakiś żółty rzut, po wciągnięciu trzeciej kreski straszne porycie, jedna z gorszych faz. no i wyjątkowo obrzydliwy smak
  • 155 / 37 / 0
04 lipca 2017suchezebra pisze:
Naprawdę dostajesz temat z czarnymi paproszkami i nadal go kupujesz? xD Wy wszyscy, którzy tutaj narzekacie na znikomą klepliwość towaru, zanieczyszczenie, a nie rezygnujecie z dostawcy, sami pozwalacie się im jebać i jeszcze prosicie o więcej, zero szacunku do siebie. I jak dla mnie tłumaczenie tego tym, że nie ma się dostępu do niczego innego to żart i to bardzo nieśmieszny, dla chcącego nic trudnego. Jak nie mam opcji na coś zadowalającej jakości, to wolę nie brać, proste.
To zalezy kto gdzie mieszka.. przykładowo w moim małym meście (Sandomierz) jest tylko 3 typkow ktorzy maja temat i to wszyscy z tego samego zrodla a wiec zmiana dostawcy w nie ktorych sytuacjach nic nie zmienia(wiec bardzo czesto pozostaje nadzieja ze natepne 5/10 gr ktore kupisz bedzie jak najmniej pomieszane)l...w Wiekszym miescie jest tych osób setki wiec kazdy z nich dba o nabywców/
Dla porównania powiem, że dobra kreska kupiona w warszawie wypierdala mnie z butow na spokojnie 7-8h bez koniecznosci poprawiania, kreska tematu ktory mam u siebie ma moze 20% sily tematu z wawy...
Uwaga! Użytkownik Amffaa jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 308 / 17 / 0
Czy istnieje w ogole jakiś rc, który moze byc sprzedawany pod szyldem fety ze względu na bardzo podobny profil działania?
Pytam, bo zastanawiam się czy różnice w działaniu na mnie amf wynikają z kwestii indywidualnych.
  • 173 / 13 / 0
Jak się kiedyś nawciągałem dużo za dużo 4f-MPH to było podobnie jak po słabej ,,fecie" sprzedawanej przez sebków. Spływy są gorzkie, uboki też takie amfetaminowe, 0 snu, smrodu tylko nie ma no i do pewnych dawek można jeszcze jeść. Biorąc pod uwagę, że 4f pobudza już dosyć mocno po 20-30mg i kosztuje (kosztował) 70zł/g to byłby z tego całkiem niezły utarg.

Co do jakości to mogę powiedzieć tyle, że w kuj-pom, trochę pod toruniem materiał jest chujowy, nie jest nawet blisko tego z darknetów czy warszawy. Wg mnie próżno szukać w małych miastach dobrej fuki. Brałem od kilkunastu źródeł, w cenach od 20 do 50. Jak słyszę łebków co są uzależnieni od tego gówna w tych rejonach to pękam ze śmiechu XD wziąłby taki węża legitnego towaru to by odjechał ambulansem. W wawie już jest lepiej, ale tam mam słabo zinwigilowane towarzystwo. No i darknet >> warszawa.
  • 105 / 21 / 0
W większych miastach idzie jeszcze ogarnąć dobry materiał, ale to już nie to samo, co choćby 10-15 lat temu. W małych miejscowościach jest dramatycznie.
Uwaga! Użytkownik Oriana nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
@krawat - Czy istnieje w ogole jakiś rc, który moze byc sprzedawany pod szyldem fety

4-FA jest działaniem bardzo zbliżona do amfetaminy. Robi swoje , a dawki rzędu 100mg + mogą ładnie urządzić człowieka :)

Gd na rynku pojawiły się różnej masci RC - zaczęło się robić nieciekawie.
Piguły - na bazie 2C-x lyb pochodnych ...
Władek - z tym problemu nie ma , ale trzeba się nalatać , żeby dostać naprawde dobrej jakości sprzęt.

Ogólnie mając dobry kontakt - wszytstko się da :) Władka, pixy ... etc.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób

Newsy
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór

Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.

Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty

Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.

Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.