Do przykładu. Działasz indoor - szafa \ growbox. Zapodasz im ( roślinkom ) wyższą temperaturę i zmniejszysz wilgotność - liście staną się smuklejsze ( mniejsza powierzchnia oddawania H2O ) , może przypominać sativę , a sadziłeś indikę. Ogarniasz ? :)
W czasach, kiedy mamy od groma hybryd, mixów, naprawdę ciężko jest określić po wyglądzie zewn. co jest co.
Zostaje am wierzyć , że seedbanki podają prawdziwe informacje co do pochodzenia danej odmiany.
Call me Mr. Sandman, I'm sellin' all these hoes dreams
home fucking is killing prostitution
ps. sam ogarniam z dość małej mieściny i prócz tego że jest mała to reszta się z twoją myślą totalnie nie zgadza :D ogólnie masz rację, natomiast są porządne opcje, wystarczy umieć się dobrze zakręcić, zresztą jak ze wszystkim wszędzie, nic nowego nie odkryłem
Ja z kolei mam kilka opcji na palenie, a ostatnio znalazłem jeszcze lepszą. Niestety gość nie chce sprzedawać mniej, niż piątkę, a ja nie lubię, jak mi temat przysycha (no i nudzi się po jakimś czasie - nawet najlepszy się nudzi : /) Jednorazowo zgodził się sprzedać 3 (purple kush) - wziął jebaniutki 150 zł, ale z drugiej strony zapakował dokładnie 3.8g świetnie obrobionego i wysuszonego - pierwszy raz paliłem tak gładkie w smaku i wypuszczałem dym gęsty jak mleko.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.