ODPOWIEDZ
  • 52 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kuba »
rozumiem. btw jest juz znany line-up?
  • 79 / / 0
Line up :
Michale Burian , Angelo Mike , S. Ingrosso ,D. Guetta , Markus Schulz , Sander v Doorn.......
Uwaga! Użytkownik stary kwasiarz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 108 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: mati200 »
Na boku prawdopodobnie zagra :
Menno , Re:Locate
  • 996 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: DeWitteEngel »
Hej wam, i jak po Sensation?? Jakie wrażenia, jak sie bawiliscie?? słabo/średnio/dobrze/super/albo kurwa zajebiscie :-D Jak oceniacie tegoroczne SW? Pozdro
[H]R Crew
  • 79 / / 0
Nieprzeczytany post autor: stary kwasiarz »
Byłem 1 raz nie mam porównania ale było Z A J E B I S C I E !! nie żałuje żadnej złotówki jaką w to zainwestowałem ....... SW jest jak MDMA = nie da sie tego wyrazić słowami trzeba spróbować :cool:
Uwaga! Użytkownik stary kwasiarz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 108 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: mati200 »
Jak ktoś by wpieprzył cały blotter LSD + gram zajebistej fuki + 12 Tablet to też by miał tak dobrze jak ty miałeś :D . Jesteś nieadekwatny :P . Ja zjadłem mało i też powiem że bylo zajebiście :D.Stary kwasiarz wogóle masz chyba jakiś nieoficnalny rekord w ćpaniu :P.
  • 15 / / 0
A na SW 2009 się ktoś wybiera? xD
Albo ma sprzedać 2 bilety na 2008?
Uwaga! Użytkownik Katemina nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: vego^ »
ja bilety na 08 bede we wtorek bral ;p znaczy jeden, bo ekipa w sobote zamowila a ja zapomnialem heheh :/ i 50zl wiecej ;/ feeeest
'I pamietaj, szacunek - to wszystko'
ODPOWIEDZ
Newsy
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.