No i jak jest z tą serotoniną, rusza ją dopiero w dawkach rekreacyjnych - pojawia się takie ujebanie jak np. po dużej dawce 3-FA/3-FEA?
Bo szczerze mówiąc średnio mi na tym zależy, szukam czegoś funkcjonalnego.
Funkcjonalne to MPH, 4f, 4MMPH, IPH.
a zadecyduj sam .
Jestem ciekaw jak HDEP-28 wypada w stosunku do HDMP-28? Ktoś próbował obu i może opisać?
150mg Oral wlasnie sprawdzam czy wypierdoli w orbite.
Chowam to do szafki głeboko do testów na inne czasy bo jeszcze fikne od kombinacji z SSRI. To naprawdę jest "potent SNDRI" bo pierwsza godzina to nawet ja czułem sero a potem musiałem wstać z fotela i nagłe poczułem typowe stymulantowe NDRI pierdolniecie jakbym sniffnął
4F-MPH (prawdziwe a nie te gówno co teraz lata). Ale dawka stanowczo za wysoka nawet na oral jak i na fana fenidatów ;)
Troszkę piecze po sniffie ale nie ma tragedii.
Jak na razie git naprawdę szok działanie, zobaczymy co będzie dalej.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.