Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
Polecam za to mixy czwórki z lizerami. Z Alladem jest mocno w stronę MDMA ale z większą stymulacją i mniejszą empatią. Z 1p-LSD i zwłaszcza chyba Aldem powinno być do tego ciekawie wizualnie. Zachęcam do testów i dzielenia się wrażeniami :D
08 lipca 2017DzonLon pisze: Szybkie pytanko, wczoraj wieczorem poleciał mix 3-CMC i 4-CMC, czy zarzucanie dziś 4-FMA ma jakikolwiek sens? Wiadomo, że pełnej mocy nie będzie, ale czy choć trochę posmyra?
Dwójka mnie śceiła, a az mam przecież gram 4-FMA, to może zrobić sobie małą próbę uczuleniową zapodająć 40mg przez nos i 40 do napoju. jak się załadowało, to rozmyce obrazu tekstu, senność. Pora była póżna więc dorzyciłem 2mg eti i poszedłem spać. Po 6h snu oagarnąłem śniadanie i prace i znowu łapczywośc więła góre i wiząłem na "warsztat"4fma, chcąc uzyskać sblizone do tych które miałby miejsce jak poł roku temu wykorzystałem sampla 250mg.
Rozpoczynając dorzutkę 4fma nie liczyłem, że dzień z 3cmc (które aż tak po sero nie jedzie) to wpłynie na działanie.
Załadowałem już dziś tego troche i może przez chwile były jakieś przebłyski, czasami można było po wzięciu 200 oralem, po 1,5 pojść spać.
Zabawne, że nie odczywam żadnego wpływu na układ kardio 135/77; puls 85
Czy zurzycie w sumie 800mg 4fma w ciągu 24 może mi w jakiś sposób zagroźić
Dziwne zjawisko, bo z ketonów korzystam sporadycznie 4-5 razy w roku, pewnie ta trójka poprzedzająca mitting z 4fma jest winowajcam, a myślałem że tyczy się to większych hobbbistów niż ja.
Dodano akapity dla łatwiejszego czytania 20.11.2022 | 909
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Nadaje się do ciągów i pracy?
EDIT: Jeszcze jedno. Jak odmierzyć odpowiednią ilość nie posiadając wagi?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.