Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Prosze o scalenie
Scalono. whitealex
Pozdrawiam.
04 lipca 2017suchezebra pisze: Naprawdę dostajesz temat z czarnymi paproszkami i nadal go kupujesz? xD Wy wszyscy, którzy tutaj narzekacie na znikomą klepliwość towaru, zanieczyszczenie, a nie rezygnujecie z dostawcy, sami pozwalacie się im jebać i jeszcze prosicie o więcej, zero szacunku do siebie. I jak dla mnie tłumaczenie tego tym, że nie ma się dostępu do niczego innego to żart i to bardzo nieśmieszny, dla chcącego nic trudnego. Jak nie mam opcji na coś zadowalającej jakości, to wolę nie brać, proste.
Dla porównania powiem, że dobra kreska kupiona w warszawie wypierdala mnie z butow na spokojnie 7-8h bez koniecznosci poprawiania, kreska tematu ktory mam u siebie ma moze 20% sily tematu z wawy...
Pytam, bo zastanawiam się czy różnice w działaniu na mnie amf wynikają z kwestii indywidualnych.
Co do jakości to mogę powiedzieć tyle, że w kuj-pom, trochę pod toruniem materiał jest chujowy, nie jest nawet blisko tego z darknetów czy warszawy. Wg mnie próżno szukać w małych miastach dobrej fuki. Brałem od kilkunastu źródeł, w cenach od 20 do 50. Jak słyszę łebków co są uzależnieni od tego gówna w tych rejonach to pękam ze śmiechu XD wziąłby taki węża legitnego towaru to by odjechał ambulansem. W wawie już jest lepiej, ale tam mam słabo zinwigilowane towarzystwo. No i darknet >> warszawa.
4-FA jest działaniem bardzo zbliżona do amfetaminy. Robi swoje , a dawki rzędu 100mg + mogą ładnie urządzić człowieka :)
Gd na rynku pojawiły się różnej masci RC - zaczęło się robić nieciekawie.
Piguły - na bazie 2C-x lyb pochodnych ...
Władek - z tym problemu nie ma , ale trzeba się nalatać , żeby dostać naprawde dobrej jakości sprzęt.
Ogólnie mając dobry kontakt - wszytstko się da :) Władka, pixy ... etc.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.