Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 607 / 25 / 0
Na początku powinno wysadzać Cię z kapci (jak tak miałem), ale ogólnie czuć lekkie naspidowanie stosując wenlafaksyne przez cały okres stosowania. Gdy nauczysz się nad tym zapanować będzie to Twoim atutem do wykorzystania w różnych dziedzinach życia, Teraz uważam, że wenla z doraźnym, niecodziennym benzo pozwala żyć i w pełni funkcjonować (w moim przypadku)... Nie pamiętam czasów, gdy czułem się lepiej.

P.S. Są też minusy, uboki wenli, (nie wszystkie w moim przypadku), no i benzo (samo w sobie i uzależnienie).
75mg wenlafaksyna + 100mg hydroksyzyna + 2-3mg alprazolam + 100mg kwetiapina

grenseal@tutanota.com

ŻADNYCH RELACJI INTERPERSONALNYCH!!!
  • 784 / 16 / 0
Właśnie nie czuje jakiegoś pobudzenia xdd a jest jakiś lek co dodaje pewności siebie i zwiększa gadkę z dziewczynami ? Itd
  • 834 / 17 / 0
@up empatogeny ale to nie leki raczej
Treść postu autora to jakieś pierdolenie - tak w skrócie dla tych, którym nie chce się czytać heh
  • 784 / 16 / 0
A jaki polecisz
  • 571 / 73 / 0
oksyfenizatynę se weź
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze:
Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
  • 784 / 16 / 0
Co jest z tą wenla wale 300 we od pewnego czasu a nie cUje kopa przy niej naduzywalem fsnibutu to to czy może karbamazepina jakoś osłabia działanie?
  • 6 / / 0
Wenla jest słaba , ja walę 225 mg. i nic nie czuję.
  • 834 / 17 / 0
@up no ja tez nic nie czuje ale to moze dlatego ze stopniowo zwiekszalismy dawki, a ponoc najlepsze leki psychotropowe to sa takie ze sie nie czuje ich dzialania bo leki te odejmuja a nie dodaja, tzn odejmuja depresje czy haluny
Treść postu autora to jakieś pierdolenie - tak w skrócie dla tych, którym nie chce się czytać heh
  • 784 / 16 / 0
To co można dołożyć do wenli
  • 607 / 25 / 0
@deoodeoo
To zależy czego oczekujesz...

Wenla to preparat do leczenia a Wy mam wrażenie oczekujecie rekreacyjnego działania na noradrenalinę... Sądzę, że Wasze potrzeby są gdzieś indziej. :-)

wenlafaksyna to lek i istnieje po to by leczyć chorych, można dorzucić doraźnie benzo, ale to i tak kiepski pomysł. Wszystko zgodnie z zaleceniami lekarza. %-D
75mg wenlafaksyna + 100mg hydroksyzyna + 2-3mg alprazolam + 100mg kwetiapina

grenseal@tutanota.com

ŻADNYCH RELACJI INTERPERSONALNYCH!!!
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.

Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

Hiszpania zezwala na narkotyki w samochodach

Ministerstwo Spraw Wewnętrznych Hiszpanii zaskoczyło związki zawodowe policji, wydając polecenie, aby nie karać użytkowników narkotyków znajdujących się w zaparkowanych samochodach. Decyzja ta ma na celu ochronę prywatności obywateli, ponieważ zaparkowane pojazdy uznawane są za „prywatną przestrzeń”.