"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
częściej w kredki od dilerków
inne długi leżą i się przedawniają
Unikam brania w credo, chyba że mam PEWNOŚĆ, że następnego dnia będę mogła oddać, a dziś nie mogę bo np. spóźnia się przekaz czy przelew, a żyję akurat "od-do". Chociaż moment, w którym sprzedawałam książki w antykwariacie i miałam z tego latania jakieś ~350zł był bardziej bolesny niż w.w. "no to oddasz potem". Trochę pociesza fakt, że niektórych książek nawet na głodzie nie oddałam, do niektórych kupek papieru z literami mam bardzo osobisty stosunek. Stopniowo znowu zapełniłam półki nowymi. A biżuterią się nie obwieszam, także tego...
Wiele razy brała mnie kurwica i chciałam pozbyć się też wartościowych "limitowanych" okazyjnych edycji 2złotówek, jeśli wiecie, o co chodzi. Na chęciach się skończyło.
Edit: 666 post, miło.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Bank był zamknięty a karta z bankomatu nie wytrzymała ciężkich plenerowych warunków i twarrrdego kryształu
Długów raczej nigdy nie robiłem, nie mam za co to nie ćpam
A jak nie miałem to brałem 5,10 na sprzedaż i już miałem
Łatwa droga, żeby wjechać na rondo bez żadnego zjazdu
Ale mogło być gorzej. Wszystkie moje pożyczki są w złotówkach, co jest najjaśniejszą stroną sytuacji.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
"Rutyna to rzecz zgubna "
6 miesięcy 'zabawy" i łącznie ponad 20 tysięcy wydane na samo ćpanie. Nie ma takich kredytów, których nie trzeba spłacać. :-)
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.