Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
O ile pamiętam, to upreguluje receptory 5HT2A, więc co najwyżej zaliczysz mocniejszy lot niż bez suplementacji. Wg anegdotycznych relacji, jakie widziałem na różnych narkoforach, raczej nie ryzykujesz ZS.
Może na wszelki wypadek po prostu zmniejsz dawkę 1P?
EDIT:
Aha, klasyczne LSD chyba nie jest rozkładane przez MAO jak coś. Jak z 1P to nie wiem, ale strzelam że podobnie.
wyznaczaniu stylu życia przeciętnego człowieka
---
Natural Born Sociopath
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
Podkreślam to ostatnie, bo może spłycić trochę psychodelę, ale dla mnie opio na candyflippowym peaku piguły, popeakowym działaniu homipta i przy dopaleniu mj bylo absolutnym szczytem hedonizmu z dotychczasowych przygód :D
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
Kilka stron wcześniej znalazłem takie coś:
ładuje się 45min, peak zaczyna się około 1,5h
trwa z 4h,
całkowity czas działania 8-12h.
I czy faza mocno doświadczać w porównaniu - o ile się da - 60 suszonymi łysicami ?
Moim zdaniem 60 łysic audiowizualnie i mentalnie zafunduje lepszego tripa. 100 mcg to akuratna dawka dla świeżaka bez żadnych doświadczeń z psychodelicjami, ew. na zapoznanie się dla kogoś, kto wcześniej tylko zarzucał trypty i /lub fenylki.
1P-LSD był moim drugim rc-lizerem w karierze i od razu ładowałem albo 150, albo 200 mcg, dokładnie nie pamiętam (blottery z kosmosu). Nie przerosło, ale miałem już na koncie boje z 400 mcg "klasyka", więc wiedziałem +- czego się spodziewać.
Całkowity czas działania osobniczo zależny, ale z grubsza się zgadza: ja bym powiedział, że bliżej 12h nawet niż 8 (szczególnie po 2-3 papierach). Tylko jedna uwaga, ten lizer dość mocno stymuluje. Przez pierwsze 4-5h nie daje się to szczególnie we znaki, ale później może podkurwiać. Z tego powodu preferuję ALD-52.
[mention]neurobiolog[/mention]
Ej, ale to że dziurawiec wzmacnia nie oznacza automatycznie, że jest iMAO (tzn. prawdopodobnie jest, ale bardzo słabym i interesujące nas efekty biorą się z czego innego). Dysocjanty, jak dobrze wiesz, też podbijają psychodeliki, a opierają się na innym mechanizmie działania.
Łap:
Although early analysis indicated that St. John's Wort (Hypericum perforatum) is a MAOI,1 more recent research has shown this action to be extremely weak, and the herb's antidepressant effects can not be attributed to MAO inhibition.1 There have been no reported "adverse MAOI effects" from the combination of St. John's Wort with any of the foods or drugs commonly contraindicated when taking a MAOI.
https://erowid.org/ask/ask.php?ID=3140
wyznaczaniu stylu życia przeciętnego człowieka
---
Natural Born Sociopath
Dla mnie 125 mcg to za słabo, 250mcg dość mocnawo i optymalnie , 375mcg już mocno i straszny mindfuck ciężko ogarnąć co się dzieje ale nawet przy większych ilościach pewnie by się nic nie stało, generalnie substancja bezpieczna i nie da się nią przećpać :P
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.