Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 683 / 112 / 0
A jest w ogóle iMAO, ktoś to bezsprzecznie udowodnił? Jak kiedyś szukałem szczegółowych info o dziurawcu, to natknąłem się na sprzeczne opinie - wg jednych źródeł jest, wg innych nie (względnie inhibicja jest b. słaba).
O ile pamiętam, to upreguluje receptory 5HT2A, więc co najwyżej zaliczysz mocniejszy lot niż bez suplementacji. Wg anegdotycznych relacji, jakie widziałem na różnych narkoforach, raczej nie ryzykujesz ZS.

Może na wszelki wypadek po prostu zmniejsz dawkę 1P?

EDIT:
Aha, klasyczne LSD chyba nie jest rozkładane przez MAO jak coś. Jak z 1P to nie wiem, ale strzelam że podobnie.
Ekonomiczna i technologiczna struktura społeczeństwa jest o wiele ważniejsza od jego struktury politycznej w
wyznaczaniu stylu życia przeciętnego człowieka
---
Natural Born Sociopath
  • 3651 / 999 / 2
DZiurawiec jest i MAO. Cały tydzień piłem w hektolitrach dziurawiec z czerwonym winem (też) iMAO, potem wziąłem 25mg 2C-P i trzymało mnie 270h -_-'
sky is the limit
  • 306 / 15 / 0
Ile dac sobie przerwy przed wrzuceniem karton jak zjaralem sobie sporo maczany z fu-f a?
  • 658 / 53 / 0
Zero, karton dłużej się ładuje niż schodzi faza z FuFa, a gdy zejdzie to nie będzie miało już wpływu na tripa.
Chaos Aksjologiczny
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
  • 306 / 15 / 0
Czyli roznicy nie będzie jak przez np dwie godzinki wcześniej dopalalem co chwilkę
  • 658 / 53 / 0
Nie powinno być. Możesz nawet spróbować dopalić gdy będzie Ci schodziło.

Podkreślam to ostatnie, bo może spłycić trochę psychodelę, ale dla mnie opio na candyflippowym peaku piguły, popeakowym działaniu homipta i przy dopaleniu mj bylo absolutnym szczytem hedonizmu z dotychczasowych przygód :D
Chaos Aksjologiczny
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
  • 3854 / 316 / 0
Jako że leniwy skurwiel ze mnie, to pozwolę sobie zapytać - ile trwa faza po takims specyfiku, przy 100 mcg ?

Kilka stron wcześniej znalazłem takie coś:

ładuje się 45min, peak zaczyna się około 1,5h
trwa z 4h,
całkowity czas działania 8-12h.

I czy faza mocno doświadczać w porównaniu - o ile się da - 60 suszonymi łysicami ?
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 683 / 112 / 0
[mention]Procent[/mention]

Moim zdaniem 60 łysic audiowizualnie i mentalnie zafunduje lepszego tripa. 100 mcg to akuratna dawka dla świeżaka bez żadnych doświadczeń z psychodelicjami, ew. na zapoznanie się dla kogoś, kto wcześniej tylko zarzucał trypty i /lub fenylki.

1P-LSD był moim drugim rc-lizerem w karierze i od razu ładowałem albo 150, albo 200 mcg, dokładnie nie pamiętam (blottery z kosmosu). Nie przerosło, ale miałem już na koncie boje z 400 mcg "klasyka", więc wiedziałem +- czego się spodziewać.

Całkowity czas działania osobniczo zależny, ale z grubsza się zgadza: ja bym powiedział, że bliżej 12h nawet niż 8 (szczególnie po 2-3 papierach). Tylko jedna uwaga, ten lizer dość mocno stymuluje. Przez pierwsze 4-5h nie daje się to szczególnie we znaki, ale później może podkurwiać. Z tego powodu preferuję ALD-52.

[mention]neurobiolog[/mention]

Ej, ale to że dziurawiec wzmacnia nie oznacza automatycznie, że jest iMAO (tzn. prawdopodobnie jest, ale bardzo słabym i interesujące nas efekty biorą się z czego innego). Dysocjanty, jak dobrze wiesz, też podbijają psychodeliki, a opierają się na innym mechanizmie działania.

Łap:
Although early analysis indicated that St. John's Wort (Hypericum perforatum) is a MAOI,1 more recent research has shown this action to be extremely weak, and the herb's antidepressant effects can not be attributed to MAO inhibition.1 There have been no reported "adverse MAOI effects" from the combination of St. John's Wort with any of the foods or drugs commonly contraindicated when taking a MAOI.

https://erowid.org/ask/ask.php?ID=3140
Ekonomiczna i technologiczna struktura społeczeństwa jest o wiele ważniejsza od jego struktury politycznej w
wyznaczaniu stylu życia przeciętnego człowieka
---
Natural Born Sociopath
  • 441 / 21 / 0
No czasowo to właśnie tak wygląda, z tym że oczy masz jak pięciozłotówki przez dobre 12h+ , nie wiem jak długo to się utrzymuje bo zawsze miałem cały dzień i dopiero po przespaniu się wracało do normy. Następnego dnia czasami czuć taką zjebe serotoninową czyli pogorszony humor lekki dołek ale nie zawsze.

Dla mnie 125 mcg to za słabo, 250mcg dość mocnawo i optymalnie , 375mcg już mocno i straszny mindfuck ciężko ogarnąć co się dzieje ale nawet przy większych ilościach pewnie by się nic nie stało, generalnie substancja bezpieczna i nie da się nią przećpać :P
Po prostu egzystuje w tym matrixie
  • 279 / 24 / 0
ostatnio wziąłem 200mcg 1plsd+ 100mcg ald52- efekty odczuwalne były przez 20 godzin, trzeba przyznać że po 14 godzinach troszke to się wkurwiające robi i mimo że próbuję unikać benzo jak mogę to bez eti po lizerkach się nie da :(
Uwaga! Użytkownik boomer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.

Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.