Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 225 / 10 / 0
@ up ktoś ci już pisał, że ze 3mg zostaną we krwi do dnia następnego
w dawkach do 500 mg (jak pisała blue berry) wystarczy 5mg rolek aby było bezpiecznie, także nawet jeśli 1 mg klona będzie ci krążył, powinien ciebie ustrzec przed telepaniem, o ile nie masz nadzwyczajnie obniżonego progu drgawkowego (np. wcześniejsze epizody drgawkowe)
Uwaga! Użytkownik benzoswiezy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 519 / 47 / 0
Wiem ale Jemedris pisała że działa do 12 godzin. Też mi się wydawało że czas działania jest dłuższy, ale najwidoczniej okres pótrwania nijak się ma do działania.
  • 225 / 10 / 0
w takim razie, jeżeli nie planujesz przekraczać 600 mg
na twoim miejscu zeżarłbym z 1mg dla spokoju
ogólnie sam toi odradzam tramca rekreacyjnie, bo a nóż coś nie zaskoczy
i podskoczysz %-D
sam waliłem ponad 500 bez benzo więc sie nie bede wymądrzał,
najlepiej pod trama wgl jest rolki walić
Uwaga! Użytkownik benzoswiezy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 914 / 0
Zrobilem 3 dni przerwy od klona, milo po klepal teraz.Na ta szara rzeczywistosc trzeba troche koloru :*)
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 225 / 10 / 0
odczuwacie to całe rozluźnienie mięśni po klonie ?
dla mnie to jest nienamacalne, nie czuje zrelaksowania ciała / mięśni
jedynie zaburzenia motoryki przy dawkach pow. 4 mg

nie wiem, co trzeba zrobić aby odczuć rozluźnienie mięśni szkieletowych
wrzucić klona po całodziennym zapierdolu na budowie czy coś ? :rolleyes:
  • 712 / 83 / 2
Też nie odczuwam, ale głównie to środek uspokajający i przeciwdrgawkowy. I dobry pod ćpanie :D
Uwaga! Użytkownik kofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3244 / 555 / 0
Bo klonezepam ma działać tak, że się go nie czuję, ale na zewnątrz wyglądacie jak żywe trupy.
Dla relaksu polecam alprazolam. Klon to diabeł :finger:
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 398 / 24 / 0
Klon rozluźnia mięśnie, jeśli macie spięte.
Polecam bromazepam od czasu do czasu.
Uwaga! Użytkownik ggyo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Ja osobiście wrzucilem dzisiaj 2mg, i tak na prawdę czułem moze wiekszy spokój w sobie, ale mialem zaburzoną koordynacje ruchową
Skaj :yay:
  • 712 / 83 / 2
tutaj już lepiej się sprawdzają rolki no i etizolam. Czuje sie jakbym obkleił całym swoim ciałem fotel - jak budyń. :D
Uwaga! Użytkownik kofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.

Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.

Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.