Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 105 / 21 / 0
13 czerwca 2017LiquidStranger pisze:
No ale kurwa, takie stulejarskie myślenie "ŁOHO HEHE dwie laski się liżom hehe dołączyłbym się może zarucham ale te pedały to bym tępił" woła o pomstę do nieba, jebie żałosnością i hipokryzją na kilometr
Czy ja wiem ? Kto wie, co wtedy by nam strzeliło do głowy ? Przecież (podobno) zaszłyśmy dalej, niż całowanie. Albo ja jestem zimną suką, co nieraz zdarzało mi się słyszeć.
Uwaga! Użytkownik Oriana nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1882 / 203 / 0
Ta wypowiedź akurat nie była skierowana w żadnym wypadku do Ciebie ani Twojej sytuacji

Przecież nie jesteś stulejarzem
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 105 / 21 / 0
Wiem. Pewnych przeszkód technicznych nie przeskoczymy (da się to zrobić, ale nie chcę) ;-) Chodziło mi o to, że przybiłeś niektórym rzekome "stulejarstwo". A gdyby naprawdę jakiś koleś otrzymał takie zaproszenie, bo wszystkie 3 osoby potraktowałyby to niezobowiązująco (lub nie pamiętałyby jak to traktują) ? :cheesy: Poczułby się pewnie jak po wygranej w Toto-lotku.
Uwaga! Użytkownik Oriana nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1957 / 230 / 0
Nawet w kilku procentach by się tak nie poczuł. Po wygranej w totka można mieć trójkąty codziennie ^^
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 105 / 21 / 0
Niby są rzeczy, których kupić nie można, ale chyba każdego człowieka da się zmierzyć liczbą, więc, nie wątpię.
  • 59 / 8 / 0
13 czerwca 2017PowerOfFlower pisze:
[mention]ZagubionaDuszyczka[/mention]
Weź miej wyjebane i bądź sobą. Jeśli chodzi o ogólnie pojęte "normalne" (po chuju) społeczeństwo to i tak większość z nich pozamykałaby nas w pizdu %-D .
Co do związków też nie wiem w czym problem :nuts: . W końcu znajdziesz kogoś dla siebie tylko wiadomo, że ludzie niećpający raczej nie chcą wiązać się z użytkownikami substancji psychoaktywnych :-)
Faktem jest, że kobieta najebana w sztok wygląda słabo, ale są setki lepszych dragów %-D .
PS. Po kropce dajemy spacje :-) .
Dzięki :) To może wymień te ''Setki lepszych dragów'' ? :-D
  • 623 / 46 / 13
12 czerwca 2017ZagubionaDuszyczka pisze:
Siema!Jeden wątek mi zawiesili,więc ponawiam tutaj.Tym razem posłuchajcie mnie dobrze :finger: Czytam tu niektórych i odechciewa mi się żyć.Nie dlatego że ktoś coś robi,tylko dlatego że tu wali hipokryzją.Zakładam temat a jakiś gościu kompletnie mnie nie znający piszę że jak trochę zaćpam to znaczy że się nie szanuje :wall: Wha da fuck?Wam już chyba chromosomy się wypaliły,co po niektórym oczywiście he :-D Powiedzcie,jaki to problem jak laska trochę wali po nosie?Czemu widzicie w tym takie zło?Nie mówię tu o ''ćpunkach'' itd Tylko o ogarniętych dziewczynach co i się ostro pobawią a i mają szacunek do siebie,rozumiecie?Czy to taki problem jak dziewczyna ciupie od czasu do czasu,jak ma ochotę i jest ogarniętą dziewczyną?Mniejsza,chodzi mi tutaj o jedną rzecz nie o to co wcześniej pisałam w pierwszym temacie.Mianowicie akurat tutaj chcę uzyskać od Was odpowiedź,czemu to laska ma ratować gościa,ale gościu nie ratuje laski i dlaczego tak jest że niektórzy mają takie z lekka chujowe poglądy?Najlepsze jest to że Ci właśnie najgorsi ćpuni umoralniają dziewczyny i szukają tych co ich wyciągną,ale koleżankom to już nie pomogą.Hipokryzja. :wall: ;-)
Zwracasz się per "Wy" więc zakładam, że kierujesz swoje słowa do użytkowników forum (może się mylę i są to słowa do wszystkich mężczyzn %-D ). Nie wiem co czytasz, ale jakoś nie kojarzę tutaj "dyskryminacji" kobiet biorących narkotyki. Negatywne wypowiedzi "niektórych" znajdą się zawsze, przecież każdy ma swoje zdanie, a ty podnosisz wielki lamęt. W moim poście (którego pisania nawet nie pamiętam %-D ) chodziło mi o to, żebyś nie przejmowała się czyimiś negatywnymi opiniami i żyła jak lubisz. Nie sądzę, żeby większość gości stąd miała problem do niedzielnego ćpania swojej dziewczyny (jeśli sami to robią ofc),a Twoja sugeruje jakby co najmniej większość miała taki problem. Co do zarzutów innych ćpających osób to dla mnie beka. "Wypominał ćpun ćpunowi ćpanie na forum dla ćpunów.".

Co do kwestii wyciągania z bagna to nie znam statystyk, ale myślę, że tak jak wyżej ktoś napisał wszystko zależy od konkretnego człowieka i takie uogólnianie jest bezsensowne.
12 czerwca 2017ZagubionaDuszyczka pisze:
,czemu to laska ma ratować gościa,ale gościu nie ratuje laski i dlaczego tak jest że niektórzy mają takie z lekka chujowe poglądy?
Tak z pewnością żaden gościu nigdy nie uratował laski i z pewnością jest to popularna zasada. Jeśli komuś zależy na danej osobie to niezależnie czy jest laską czy gościem będzie starał się pomóc...
"Chujowe poglądy" można zrozumieć na wiele sposobów, ale jeśli chodzi o pogląd, który głosi, że lasek się nie ratuje to z pewnością jest ciekawy, ale czy popularny?

Co do kobiety najebanej w sztok to chodziło mi o zakorzenione w wielu gorsze podejście do bardzo pijanych kobiet niż mężczyzn. Może to i hipokryzja, ale jednak widok totalnie nachlanej kobiety jest mniej przyjemny od typa.

Jeśli chodzi o setkę dragów to nie wiem co miałem na myśli (poza oczywistością, że kurwa są setki lepszych dragów %-D ), ale chociażby jeśli nie chcesz być "szykanowana" możesz brać takie, po których nie będzie po Tobie widać zewnętrznych oznak użytku, wcale nie będą (dużo) bardziej szkodliwe niż alko, etc.

Poszukiwania musisz rozpocząć na własną rękę. Proponuję zacząć od BXM później już tylko z górki ;-) .
RIP UNCLE HOWIE [*]

---------------------------------> PAJACYK.pl <----------------------------------------------------
  • 59 / 8 / 0
Nie będę pić płynu do płukania pochwy :kotz:
  • 8 / / 0
Ostatnie czego bym chciał, to żeby moja kobieta była ćpunką.
Moja była paliła od czasu do czasu marihuanę. Poza tym próbowała kilka razy ze mną kwasu i piksy, ale gdyby nie chłopak cpun to pewnie nawet by o tym nie pomyślała.
Paliła bardzo rzadko a przestała przeze mnie, bo zacząłem z tym przesadzać i jej zbrzydło dosłownie.
Naprawdę chciałem walczyć o związek, zdaje mi się że wciąż ją kocham ale z drugiej strony nie pamiętam co jadłem 10 minut temu, mój mózg padł przez jaranie więc co ja mogę wiedzieć.
Starała się mnie wyciągnąć z tego ale nie potrafiłem. Uzależniłem się od trawki. Rozumiem ją bo też nie chciałbym takiej sytuacji że moja kobieta jest przez cały czas nietrzeźwa. Nikomu nie polecam zaczynania palenia codziennie i to w dodatku w samotnosci. Kobieta odeszła a ja przez kolejny tydzień łapałem się na tym że zapomniałem o zerwaniu i do niej dzwoniłem. Pamięć wypalona dosłownie.
Więc trzeba jasno wybrać - ćpanie lub związek.
Moim marzeniem jest wyjść z tego gówna, mieć normalny związek i jarać z kobietą mojego życia najczęściej co tydzień przy dobrym filmie i dobrym seksie. Nie częściej.
  • 35 / 2 / 0
Nie wiem czy to odpowiedni temat ale straciłam przyjaciółkę w ten sposób. Powiedziała, że albo idę do zamkniętego ośrodka leczenia uzależnień albo zrywa ze mną kontakt. Nie poszłam bo studia, bo wstyd przed rodzina, bo strach przed zmianami i przed utratą tego co od 5 lat koiło wszystkie bóle
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.