13 czerwca 2017LiquidStranger pisze: No ale kurwa, takie stulejarskie myślenie "ŁOHO HEHE dwie laski się liżom hehe dołączyłbym się może zarucham ale te pedały to bym tępił" woła o pomstę do nieba, jebie żałosnością i hipokryzją na kilometr
Przecież nie jesteś stulejarzem
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
13 czerwca 2017PowerOfFlower pisze: [mention]ZagubionaDuszyczka[/mention]
Weź miej wyjebane i bądź sobą. Jeśli chodzi o ogólnie pojęte "normalne" (po chuju) społeczeństwo to i tak większość z nich pozamykałaby nas w pizdu.
Co do związków też nie wiem w czym problem :nuts: . W końcu znajdziesz kogoś dla siebie tylko wiadomo, że ludzie niećpający raczej nie chcą wiązać się z użytkownikami substancji psychoaktywnych :-)
Faktem jest, że kobieta najebana w sztok wygląda słabo, ale są setki lepszych dragów.
PS. Po kropce dajemy spacje :-) .
12 czerwca 2017ZagubionaDuszyczka pisze: Siema!Jeden wątek mi zawiesili,więc ponawiam tutaj.Tym razem posłuchajcie mnie dobrze :finger: Czytam tu niektórych i odechciewa mi się żyć.Nie dlatego że ktoś coś robi,tylko dlatego że tu wali hipokryzją.Zakładam temat a jakiś gościu kompletnie mnie nie znający piszę że jak trochę zaćpam to znaczy że się nie szanuje :wall: Wha da fuck?Wam już chyba chromosomy się wypaliły,co po niektórym oczywiście he :-D Powiedzcie,jaki to problem jak laska trochę wali po nosie?Czemu widzicie w tym takie zło?Nie mówię tu o ''ćpunkach'' itd Tylko o ogarniętych dziewczynach co i się ostro pobawią a i mają szacunek do siebie,rozumiecie?Czy to taki problem jak dziewczyna ciupie od czasu do czasu,jak ma ochotę i jest ogarniętą dziewczyną?Mniejsza,chodzi mi tutaj o jedną rzecz nie o to co wcześniej pisałam w pierwszym temacie.Mianowicie akurat tutaj chcę uzyskać od Was odpowiedź,czemu to laska ma ratować gościa,ale gościu nie ratuje laski i dlaczego tak jest że niektórzy mają takie z lekka chujowe poglądy?Najlepsze jest to że Ci właśnie najgorsi ćpuni umoralniają dziewczyny i szukają tych co ich wyciągną,ale koleżankom to już nie pomogą.Hipokryzja. :wall: ;-)
Co do kwestii wyciągania z bagna to nie znam statystyk, ale myślę, że tak jak wyżej ktoś napisał wszystko zależy od konkretnego człowieka i takie uogólnianie jest bezsensowne.
12 czerwca 2017ZagubionaDuszyczka pisze: ,czemu to laska ma ratować gościa,ale gościu nie ratuje laski i dlaczego tak jest że niektórzy mają takie z lekka chujowe poglądy?
"Chujowe poglądy" można zrozumieć na wiele sposobów, ale jeśli chodzi o pogląd, który głosi, że lasek się nie ratuje to z pewnością jest ciekawy, ale czy popularny?
Co do kobiety najebanej w sztok to chodziło mi o zakorzenione w wielu gorsze podejście do bardzo pijanych kobiet niż mężczyzn. Może to i hipokryzja, ale jednak widok totalnie nachlanej kobiety jest mniej przyjemny od typa.
Jeśli chodzi o setkę dragów to nie wiem co miałem na myśli (poza oczywistością, że kurwa są setki lepszych dragów
Poszukiwania musisz rozpocząć na własną rękę. Proponuję zacząć od BXM później już tylko z górki ;-) .
---------------------------------> PAJACYK.pl <----------------------------------------------------
Moja była paliła od czasu do czasu marihuanę. Poza tym próbowała kilka razy ze mną kwasu i piksy, ale gdyby nie chłopak cpun to pewnie nawet by o tym nie pomyślała.
Paliła bardzo rzadko a przestała przeze mnie, bo zacząłem z tym przesadzać i jej zbrzydło dosłownie.
Naprawdę chciałem walczyć o związek, zdaje mi się że wciąż ją kocham ale z drugiej strony nie pamiętam co jadłem 10 minut temu, mój mózg padł przez jaranie więc co ja mogę wiedzieć.
Starała się mnie wyciągnąć z tego ale nie potrafiłem. Uzależniłem się od trawki. Rozumiem ją bo też nie chciałbym takiej sytuacji że moja kobieta jest przez cały czas nietrzeźwa. Nikomu nie polecam zaczynania palenia codziennie i to w dodatku w samotnosci. Kobieta odeszła a ja przez kolejny tydzień łapałem się na tym że zapomniałem o zerwaniu i do niej dzwoniłem. Pamięć wypalona dosłownie.
Więc trzeba jasno wybrać - ćpanie lub związek.
Moim marzeniem jest wyjść z tego gówna, mieć normalny związek i jarać z kobietą mojego życia najczęściej co tydzień przy dobrym filmie i dobrym seksie. Nie częściej.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.