Dział poświęcony dyskusji na temat testów służących wykazaniu, że osoba spożywała narkotyki, oraz służących zidentyfikowaniu substancji w materiale.
ODPOWIEDZ
  • 1345 / 148 / 8
zależy od badań.
nie raz oddawałem krew do badań będąc wcześniej po mj, kodzie, benzo, metkacie nawet i wychodziły ok.
niektóre parametry nie uległy zmianie i ćpanie dzień przed nie wpływało na wyniki.
chyba że oddajesz krew jako HDK to co innego, ale i tak najważniejsze to czy nie masz hiv, hcv czy innego badziewia.
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 372 / 9 / 0
Ja akurat pisałem o testach na mocz gdzie subhastacje utrzymują się dłużej. Testy na krew powinny wykazywać wyniki w dużo mniejszym przeciągu czasu .
  • 7 / / 0
Szybkie pytanko. Brałem w poniedziałek 4-ho-mipt, po jakim czasie od spożycia można się pokusić o oddanie krwi?
Ostatnio zmieniony 12 maja 2017 przez Thirteen, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Pytania o wykrywalność zadajemy w tym wątku. Przeniesiono.
  • 230 / 37 / 0
Badania krwi na dragi czy zwykłe badania? Jeśli zwykłe to nie masz się czego obawiać
Ostatnio zmieniony 12 maja 2017 przez Thirteen, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeżeli chcesz wspierać mnie w dążeniu do autodestrukcji, przekaż darowiznę na rachunek Fundacji:
1bcHVamoT7cBrmVTUZtJyepZp46ZM23uF
Fundusz zostanie w całości przeznaczony na wszelkie substancje psychoaktywne oraz sterylny sprzęt do iniekcji
  • 7 / / 0
Generalnie chodzi mi o to po jakim czasie (mniej więcej rzecz jasna) ta substancja zostanie usunięta z krwi, żeby nie zaszkodzic potencjalnemu biorcy. A mówię o honorowym krwiodawstwie.
  • 272 / 26 / 0
Chodziło o oddanie krwi. Tabelke gdzieś miałem ile dane substancje sie utrzymuja w organizmie substancji i nie moge jej znaleźć. Ale homipt znika z organizmu (niby) w jakieś 3-5 dni z tego co kojarze, ale pewien nie jestem
Ostatnio zmieniony 12 maja 2017 przez Thirteen, łącznie zmieniany 2 razy.
ehee
Pij eter, będziesz wielki
  • 0 / / 0
Też mam mieć robione zwykłe badanie krwi oraz moczu. Zdaje sobie sprawę o nikłej wykrywalności narkotyków w tym przypadku, ale chciałem się dowiedzieć jak bardzo niska jest to wartość :D Jutro mam iść do swojego lekarza, który mi da skierowanie na badania, które mogą odbyć się nawet w tym samym dniu lub na dniach od wizyty. Jak będą się miały wyniki gdy parę dni latałem na władzie i mj, oraz dzień przed potencjalnym badaniem walnąłem jeszcze kreskę? wycofać się jakoś z badania czy pójść?
  • 44 / 1 / 0
Jutro mam się stawić na testy, ostatnia rzecz jaką brałem to homipt i 2oxo około tydzień temu. Pytanie brzmi czy coś wykryje, prawdopodobnie badanie moczu.
  • 5383 / 990 / 0
Jest takie coś jak" Ketony" w moczu. Nie pamietam ktore to badanie, crp chyba. Mi po ostatnim uzytkowaniu wyszla dodatnia liczba , reszta w granicach normy.
Jak ktoś słyszał kiedyś beta-ketony to już może skojarzyć :D
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1107 / 52 / 0
11 maja 2017Umentho pisze:
Generalnie chodzi mi o to po jakim czasie (mniej więcej rzecz jasna) ta substancja zostanie usunięta z krwi, żeby nie zaszkodzic potencjalnemu biorcy. A mówię o honorowym krwiodawstwie.
Nie zaszkodzisz nawet jakbyś tam poszedł naćpany. Krew po oddaniu jest rozdzielana na 3 podstawowe składniki i sama w sobie nie jest bezpośrednio przetaczana.
Chuj na kaczych łapach
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.