Ktoś już wspominał, że może być to substancja warta uwagi
2-(Ethylamino)-1-(4-fluorophenyl)propan-1-one
[img]https://www.caymanchem.com/images/catalog/11231.png/img]
Post Arturo o 3FEC
Surveilled:
3-FEC mówi sam za siebie... N-etylonorflufedron
Arturo19
Podasz mi na PW proszę link do sklepu z tym cackiem? To jest na prawdę dobry stymulant w charakterystyce przypominający do złudzenia metkata zmieszanego z nebem.
Cud, Miód, Malina.
post z tematu : nowosci ze świata RC.
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
12 czerwca 2017Bigaffe1990 pisze: Odskocznia? Tzn ze jaki to ma profil działania, napisz coś więcej a nie reklamuj vendora z dupy tak o.
Piąty wynik od góry, konkurencyjne różowe forum, cały temat poświęcony substancji. I na przyszłość trochę własnej inicjatywy do kuźwy nędzy, a nie że wszystko chcesz mieć podane na tacy ;]
cut. PEA
Testy tego 4-FECa za tydzień/dwa, wstawię tu reckę. Ale już po opisach przeżarciuchów z różowego można ostrożnie założyć, że szykuje się konkret zabawa. Tylko wcześniej uczciwy, minimum 2 tygodniowy detoks od chlorów (koniecznie suplementacja dla odbudowy serotoniny, jak nie to wydłużamy i czekamy miesiąc przynajmniej) - u mnie warunek spełniony, ale chcę sobie jeszcze dać trochę odpoczynku.
ROA: raczej tylko oral, ew. później mały sniff na podbicie.
wyznaczaniu stylu życia przeciętnego człowieka
---
Natural Born Sociopath
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.