Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 221 / 19 / 0
11 czerwca 2017pomasujplecki pisze:
No i masz racje nie powinnaś bo tak pomyślą.
nie mieszaj dziewczynie w glowie, bo madrze pisze :motz:
Uwaga! Użytkownik wariatka12 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 361 / 33 / 0
Rob jak uwazasz nasz kraj nie ma tradycji i czesc ludzi ma uprzedzenia do tego jednakze uwazam,ze wszyscy powinni byc traktowani rowno kobiety i faceci jesli cpaja,a sa dorosli robia to na swoj wlasny rachunek za swoja kasae i ja nie bede tego ocenial.Uwazam,ze tylko ty bedziesz decydowala o sobie zaakceptuj siebie,a co inni mowia to niech mowia chyba,ze jakas konstruktywna krytyka ale watpie.
Uwazam,ze to co robisz z soba jest tylko i wylacznie twoja sprawa nie mnie jest ciebie oceniac i nie bede tego robil.
Chemia to chemia nie uwazam tez,ze bede kogos pietnowal bo
Przez prawo ,ktore de facto karze za posiadanie, godzac w prawo o samostanowieniu o sobie kazdego czlowieka jest
archaiczne.
Dlaczego tak jest mlode osoby nie chca tego zmienic ,bo gdyby chcialy madra ustawe by moglyby stworzyc mix czeski system w prawie farmaceutycznym a Nowozelandzki o rc.
Uwaga! Użytkownik jokerr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 343 / 19 / 0
po prostu chodzenie na imrezy,ćpanie tam wengorzy i dawanie dupy to degeneracja
a są jeszcze ludzie normalni,konserwatywni których ta degrengolada boli
  • 551 / 21 / 0
Droga dziewczyno! Odpowiem ci inaczej niz wszyscy inni. Krepuje cie gadanie za plecami, wrecz sie tego boisz, moim zdaniem problem leży w twojej pewnosci siebie oraz samoakceptacji (chyba ze chcesz isc cpac i dupy dawac wtedy pierdol to pisanie i wyjezdzaj do sosnowca, no chyba ze ja bede na tej imprezie) W sumie nie przeczytalem calego tematu, ale tak myslisz na trzezwo, tak podpowiada ci twoj wewnetrzny krytyk.

W sumie to nie wiem, jak dostrzegam problem u siebie to widze go wszedzie indzej, w dodatku nie mysle trzezwo %-D
  • 101 / 4 / 0
Idź na imprezę i nie cpaj, proste jak drut.
  • 1957 / 230 / 0
Nie chcesz być klubową szmatą, to weź się za czytanie książek, albo cokolwiek innego, niż kręcenie dupą w klubie.
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 221 / 19 / 0
Autorko, zamykaj temat, bo trolle sie zaczynaja schodzic.
Uwaga! Użytkownik wariatka12 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 289 / 11 / 0
Odniosłam wrażenie jakbyś droga autorka chciała się jakoś usprawiedliwić w tym, że po prostu masz ochotę wyjść do klubu, pokręcić dupą i się naćpać.
Mam wrażenie, że to pytanie byłoby bardziej odpowiednie na takie strony jak zapytaj.onet.pl albo kafeteria.pl...

Swoją drogą, chyba najważniejsze jest to, że TY wiesz co robisz, jak robisz i z kim. A to co inni mówią...

Ludzie gadali, gadają i będą gadać.
Uwaga! Użytkownik zerowatolerka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 59 / 8 / 0
11 czerwca 2017KapitanAizen pisze:
Co Cię interesują co raperzy nawijają o wciągających dziewczynach? Duża część polskich raperów to patologia w czystej postaci. Widać, że dziecko z Ciebie jeszcze, że tak się przejmujesz opinią innych. Jak tak przeżywasz to, że jakiś nieznajomy typ może sobie źle o Tobie pomyśleć bo jesteś naćpana w klubie to się lepiej weź za książki a nie za narkotyki.

Miej wyjebane na to co myślą ludzie a będziesz szczęśliwsza. Kiedyś z koleżanką z hajpa trolowaliśmy ludzi tak, że ona udawała najebaną i rzygała im prawie pod nogi. ( Wcześniej nabierała w usta jogurt i z wodą i go memłała). Symulowała pijaną, która ma odruch wymiotny w sposób mistrzowski. Zbliżała się do ludzi trzymając się za brzuch, chwiejąc się, udając, że ich nie widzi. Co chwile się krztusząc aby w końcu swoją wkrętkę zakończyć soczystym, obrzydliwie wyglądającym udawanym pawiem.

Za którymś razem zdarzyło się, że jakieś 30-35 karyny i janusze się strasznie do niej spruły. Teksty typu: najebana to do domu, jaki szlauf. To mówię do nich: Przepraszam, niech Państwo poczekają. Proszę spojrzeć gdzie jesteśmy i pokazuje na budynek teatru Osterwy. - Dziewczyna, którą widzicie jest aktorką a to jest performance, więc proszę o zachowanie kultury. I co się stało... łyknęli to jak pelikany. Jedna z karyn przeprosiła i ze spuszczonymi wzrokami poszli w swoim kierunku. :nolove: Tak jak przystało na buraków nierozumiejących kultury wyższej. %-D
Co racja to racja :) Z Tą koleżanką to dobra historia :) Dzięki za odpowiedź,w sumie to zawsze się jakaś ''polsza'' uczepi.I tak źle im i tak źle,no cóż taki naród i tyle :moody: Dzięki jeszcze raz bo czytając te historię i twój cały wpis wcześniej to poprawiłeś mi humor :) Pozdrawiam ;-)
  • 59 / 8 / 0
11 czerwca 2017jokerr pisze:
Rob jak uwazasz nasz kraj nie ma tradycji i czesc ludzi ma uprzedzenia do tego jednakze uwazam,ze wszyscy powinni byc traktowani rowno kobiety i faceci jesli cpaja,a sa dorosli robia to na swoj wlasny rachunek za swoja kasae i ja nie bede tego ocenial.Uwazam,ze tylko ty bedziesz decydowala o sobie zaakceptuj siebie,a co inni mowia to niech mowia chyba,ze jakas konstruktywna krytyka ale watpie.
Uwazam,ze to co robisz z soba jest tylko i wylacznie twoja sprawa nie mnie jest ciebie oceniac i nie bede tego robil.
Chemia to chemia nie uwazam tez,ze bede kogos pietnowal bo
Przez prawo ,ktore de facto karze za posiadanie, godzac w prawo o samostanowieniu o sobie kazdego czlowieka jest
archaiczne.
Dlaczego tak jest mlode osoby nie chca tego zmienic ,bo gdyby chcialy madra ustawe by moglyby stworzyc mix czeski system w prawie farmaceutycznym a Nowozelandzki o rc.
Tak powinno być właśnie,dlaczego mężczyźni mają ćpać a kobieta jak przy ciupie trochę to jest piętnowana w tych piosenkach i komentarzach innych :wall: Nie zawsze może przesadzam bo są też dwie zasadnicze różnice,albo ćpa kobieta ale u kogoś czy tam u siebie i słuchają muzyki itd to ok.Ale jak już chcę iść do klubu i w klubie fuknie kreskę to jest źle patrzone.Może rzeczywiście zaakceptuję to że czasami tak się bawię,chodź boję się że przez to kogoś stracę,ale w sumie rok siedziałam w domu z tego powodu a życie jest jedno jak już ktoś tu wcześniej napisał więc spoko.Dzięki za odpowiedź,pozdrawiam :-)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem

Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

Mama dilera przyszła na policję z marihuaną

Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.