Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Mam jako taki dostęp do morfiny w ampułkach - czy da się to w jakiś ludzki sposób przerobić na heroinę nadającą się do puszczania w kable?
A odnośnie samej morfiny, to jaka jest przeciętna dawka iv bez tolerancji?
maniek16 pisze: doustnie czyli mam sobie wlać to do np. cherbaty? dzięki za odp
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
WildMonkey pisze:nie, masz to sobie wlać do dupymaniek16 pisze: doustnie czyli mam sobie wlać to do np. cherbaty? dzięki za odp
Od razu mi się kojarzy z takimi ziomalskimi textami ;P I love u Wildmonki
wildmonkey: ziomek. zakładam że przeciętny wyznawca kultury hiphop. normalny chłop. pogadać się da, nie jest specjalnie wredny.
rboilm z abletek morfy H i były ocnejsze ale tab;tki to nie ampy.
Jakbyś pozadnie to zacetylował to kupka proszku na czybku noża aka 10 mg malutka podana iv to juz fazaby była od huja..
dory za bledy ale nażaałem ie ramalau ;/
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.