Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
http://www.ostrakuchnia.pl/
To jest dopiero masakra 8-( :
http://www.ostrakuchnia.pl/content/view/111/71/
To ludzie stworzyli sobie boga.
Ta większa jest strasznie powykręcana i poplątana, ciężko się połapać w tym gąszczu.
Od wiosny aż do teraz trzymane były na zewnątrz. Jutro nastąpi rytualne ścięcie. Na dworze zimno, zaczynają przymarzać.
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
wyglądała tak:
[ external image ]
Łodyga od zakupu gniła, liście uginały sie jak mokry papier, łodyga była tak miękka że można było ją zawiązać na supeł, mimo wszystko odżyła i nie straciłem kasy, przez tydzien nic z nią nie robiłem, nie dawała znaków życia, coraz bardziej czarniała, odciąłem niecały cm do węzła łodygi, uciąłem 2 najbardziej zmasakrowane liście odżyła już po 2-3 godzinach..
Powód: post pod postem
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).