Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Hyperreal - zjadłem 1/2 paczki, dorzuciłem kolejne pół, nic nie klepie, ale shit mi dali.
Zjadłam listek i nic. Pewnie to przez tolerke na benzo.
Może ktoś, kto nie miał kontaktu z benzo coś poczuje.
Na mnie też już nie działa, nawet po przerwie. A tolerki na benzo brak. Dziwna ta substancja.
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
03 czerwca 2017PEA pisze: Taa... I ten fanpage na fejsbuku "Lyrica survivors". To jest jakiś dramat, jakieś nieporozumienie w tym antyludzkim państwie.
Można o naszym forum mówić, że jest "forum dla ćpunów", ale tutaj informacje są tysiąc razy bardziej rzetelne niż na depresjach.pl czy nerwicach.com, bo nie widziałem, żeby ktoś narzekał na efekty odstawienne po pregabalinie.
Bardzo silny i mocno wplywajacy na samopoczucie i postrzeganie srodek. Mozna uznac, ze niebezpieczny. Bardziej dla otoczenia niż dla zazywajacej osoby.
Podejrzewam, ze po połączeniu z mocniejszymi i bardziej chorymi substancjami jak np. kokaina, można wpaść na pomysł pójścia na miasto i wbicia komuś noża w flaki dla rozrywki.
Do seksu, samopoczucia na codzien, regeneracji i na zjazdy po innych substancjach bardzo dobry srodek. Podnosi rowniez znaczaco apetyt oraz zmiejsza problemy z flakami.
05 czerwca 2017semartvykh pisze: Pregabalina nie ma potenacjalu rekreacyjnego.
Zjadłam listek i nic. Pewnie to przez tolerke na benzo.
Może ktoś, kto nie miał kontaktu z benzo coś poczuje.
@odnosnie odstawienia
Nie wiem jak slaby trzeba miec organizm, zeby zaliczac zjazd po pregabalinie.
05 czerwca 2017Puny pisze:Na ukchemicalresearch sporo wpsominałi o swoich doświadczeniach odstawiania mowiąc że gorsze było nawet od benzo tak więc nie negował bym tego zbyt pochopnie.03 czerwca 2017PEA pisze: Taa... I ten fanpage na fejsbuku "Lyrica survivors". To jest jakiś dramat, jakieś nieporozumienie w tym antyludzkim państwie.
Można o naszym forum mówić, że jest "forum dla ćpunów", ale tutaj informacje są tysiąc razy bardziej rzetelne niż na depresjach.pl czy nerwicach.com, bo nie widziałem, żeby ktoś narzekał na efekty odstawienne po pregabalinie.
06 czerwca 2017kofel pisze: Ja gratuluje wpieprzania pregi na blistry. Dawki ok 1,5g zwykle powodują padaczkę.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.