Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 906 / 75 / 19
Haha dokładnie, nerwica.pl - zjadłam wczoraj 1/8 tabletki x, którą przepisał mi lekarz, poczułam się naćpana, myślałam, że umrę, więc zadzwoniłam na pogotowie
Hyperreal - zjadłem 1/2 paczki, dorzuciłem kolejne pół, nic nie klepie, ale shit mi dali. %-D
Is it time for your medication, Mr. Brown?
  • 192 / 15 / 0
Pregabalina nie ma potenacjalu rekreacyjnego.
Zjadłam listek i nic. Pewnie to przez tolerke na benzo.
Może ktoś, kto nie miał kontaktu z benzo coś poczuje.
Uwaga! Użytkownik semartvykh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 906 / 75 / 19
@semartvykh - a o jakiej mocy tabletki Ci doktorek zapisał?
Na mnie też już nie działa, nawet po przerwie. A tolerki na benzo brak. Dziwna ta substancja.
  • 2278 / 278 / 3
Tolerancja na benzo nie ma tu kompletnie znaczenia. Mnie pierwsze 150 mg zwaliło niczym barbituran jak słonia.
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 906 / 75 / 19
A na mnie działało to za pierwszym razem, a teraz, po długiej przerwie, nic, tylko w głowie się przez chwilę kręciło i nic ponad to.
  • 172 / 12 / 0
03 czerwca 2017PEA pisze:
Taa... I ten fanpage na fejsbuku "Lyrica survivors". To jest jakiś dramat, jakieś nieporozumienie w tym antyludzkim państwie.
Można o naszym forum mówić, że jest "forum dla ćpunów", ale tutaj informacje są tysiąc razy bardziej rzetelne niż na depresjach.pl czy nerwicach.com, bo nie widziałem, żeby ktoś narzekał na efekty odstawienne po pregabalinie.
Na ukchemicalresearch sporo wpsominałi o swoich doświadczeniach odstawiania mowiąc że gorsze było nawet od benzo tak więc nie negował bym tego zbyt pochopnie.
  • 59 / 4 / 0
Pregebalina podnosi libido gigantycznie. Testowane ostatnio podczas ciagu na beta-ketonach, dokladnie na mountain crystalu z max4fun. Juz ok. 50mg podane w proszku na jezyk po otwarciu kapsulki 150mg i podzieleniu na porcje w kilkanascie minut podnioslo znaczaco libido, erekcje oraz zmienilo zachowanie osob na mocno skurwysynskie z zauwazalnym brakiem leku i zahamowan oraz silna pewnoscia siebie. Zadziaialo zarówno na mnie jak i dziewczyne (ok. 50mg i 35mg), zmieniajac zachowania w seksie w kierunku bdsm, sadyzmu, ostrego seksu, napierdalania sie czym sie da, wyzywania sie. Doprowadzilo rowniez do niekonaczacej sie klotni, w pewnym momencie zauwazylismy obydwoje, ze zaczelismy wymyslac nowe tematy do klocenia sie, tylko po to zeby sie klocic i wydzierac po sobie, dawalo to nawet uczucie przyjemnosci bedac pod wplywem tej substancji.

Bardzo silny i mocno wplywajacy na samopoczucie i postrzeganie srodek. Mozna uznac, ze niebezpieczny. Bardziej dla otoczenia niż dla zazywajacej osoby.
Podejrzewam, ze po połączeniu z mocniejszymi i bardziej chorymi substancjami jak np. kokaina, można wpaść na pomysł pójścia na miasto i wbicia komuś noża w flaki dla rozrywki.

Do seksu, samopoczucia na codzien, regeneracji i na zjazdy po innych substancjach bardzo dobry srodek. Podnosi rowniez znaczaco apetyt oraz zmiejsza problemy z flakami.
05 czerwca 2017semartvykh pisze:
Pregabalina nie ma potenacjalu rekreacyjnego.
Zjadłam listek i nic. Pewnie to przez tolerke na benzo.
Może ktoś, kto nie miał kontaktu z benzo coś poczuje.
Zjedz jeszcze raz listek, popij 5 piwami lub 400 wodki i idz miedzy ludzi, najlepiej do pubu lub klubu. Zobaczysz co sie stanie.

@odnosnie odstawienia
Nie wiem jak slaby trzeba miec organizm, zeby zaliczac zjazd po pregabalinie.
  • 906 / 75 / 19
05 czerwca 2017Puny pisze:
03 czerwca 2017PEA pisze:
Taa... I ten fanpage na fejsbuku "Lyrica survivors". To jest jakiś dramat, jakieś nieporozumienie w tym antyludzkim państwie.
Można o naszym forum mówić, że jest "forum dla ćpunów", ale tutaj informacje są tysiąc razy bardziej rzetelne niż na depresjach.pl czy nerwicach.com, bo nie widziałem, żeby ktoś narzekał na efekty odstawienne po pregabalinie.
Na ukchemicalresearch sporo wpsominałi o swoich doświadczeniach odstawiania mowiąc że gorsze było nawet od benzo tak więc nie negował bym tego zbyt pochopnie.
No, ale właśnie o to chodzi, że wszyscy tak powtarzają tylko, że ktoś tam coś miał po pregabalinie, a ja nie gadałam jeszcze nigdy z osobą, która bezpośrednio to odczuła na własnej skórze.
  • 712 / 83 / 2
Ja gratuluje wpieprzania pregi na blistry. Dawki ok 1,5g zwykle powodują padaczkę.
Uwaga! Użytkownik kofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 192 / 15 / 0
06 czerwca 2017kofel pisze:
Ja gratuluje wpieprzania pregi na blistry. Dawki ok 1,5g zwykle powodują padaczkę.
nie jak ma się mamucią dawkę klona w ustroju
Uwaga! Użytkownik semartvykh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.

Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.