Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 493 / 105 / 0
06 maja 2017DrSkacz pisze:
Pamiętacie może jak cenowo wyglądała sprawa 4-AcO-DMT i 4-HO-MET za czasów legalności i orientujecie się może jakie teraz są ceny za nielegala? :-)
Pod koniec legalności 100 mg Homera 90 zł. 4aco- też koło tego. Ale karton9w z tym, to nie pami3tam by były !
Po zażyciu nie kontaktuj się ani z farmaceutą, ani z lekarzem, sam(a) wiesz, że Ci sz(kodzi)...
  • 1974 / 528 / 0
jak tam weedzik u was? wszedzie 40? bo stolicy nie licze bo to nie polska, co gram za 50 chca, lol. u mnie przy znajomosciach wciaz 30, od obcych 40. ale zawsze waga i jakosc prima sort.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 658 / 54 / 0
Ta 40 to standard chyba wszędzie, ale dzięki temu co odważniejsi mogą łatwo zarobić. 100g u mnie jest po 1800-2100.

A jak wszyscy wiemy weed schodzi jak ciepłe bułeczki.
Chaos Aksjologiczny
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
  • 12885 / 2513 / 0
Jedno z większych miast w Małopolsce - norma to 40 zł, ale nie przycinają na wadze i jakość zazwyczaj jest przynajmniej zadowalająca. Im dalej od miasta, cena spada do 30 zł (lub mniej, jeśli weźmie się np piątkę - wtedy zwykle 24 zł) - prosto od farmerów - jakość bardzo różna.

W tym roku testuję spot - rośnie tam 11 sztuk z pestek, które znalazłem w ostatniej piątce (nie mam pojęcia co to - na pewno indica). Posadziłem w miejscowej glebie zmieszanej z ziemią, którą wykopałem z miejsca, gdzie rosną monstrualne pokrzywy oraz paroma litrami ziemi z worka. Koło pokrzyw ktoś odkłada kompost, to też pożyczyłem i dodałem do mieszanki z odrobiną dolomitu. Mam nadzieje na chociaż skromne plony, a przy okazji uczę się uprawy.

W przyszłym roku planuję nieco lepiej zorganizowaną uprawę (dobre pestki i jak najlepsze warunki), żeby mieć swoje.
  • 581 / 91 / 6
03 czerwca 2017polytoxic pisze:
@rzaba
cena imao równa się cenie ruty i soli kuchennej przy najprostszej ekstrakcji..czyli nic. Wątpie, aby wielu używało caapi w tym celu.

Przepraszam za offtop, ale w moim odczuciu tak wysokie kwoty za czange / DMT to zdzierstwo, Prawda jest taka, że każdy może to zrobic, Wystarczy trochę poczytać...
Jedyny problem to dostępność roślin, ale dla chcącego nic trudnego.
Ekstrakcja grama DMT z mimosy to koszt ok 100pln. 33pln jakoś kosztuje DMT na changę. Dodaj do tego koszty ruty stepowej i podkładu i może wyjść 50 i więcej, w zależności od jakości. I teraz jeśli myślisz, że ktoś sprzeda Ci changę z dwukrotną przebitką i będzie zadowolony to się mylisz. Futro się kupuje i sprzedaje z większą przebitką. LSD się kupuje i sprzedaje z większą przebitką. A tutaj jeszcze trzeba cały dzień nad tym siedzieć, potem kawał drugiego zebrać kryształy i zrobić materiał. Dolicz sobie robociznę stary, czasy 200pln za gram changi mają się ku końcowi, jak zdobędzie popularność to zaczną ją cenić tyle na ile jest warta.
PS Ostatnio jak brałem to miałem 140 za 350mg DMT, 100mg iMAO na caapi. Ale normalnie drożej chodzi.
"moja jaźń w wyniku zawirowań stereofonicznych rozbiła się na 2 różne osoby,
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."

Najpierw masa, potem kwasa
  • 370 / 103 / 16
Dzieki za szczegolowa rozpiske😉... Wlasnie o to mi chodzilo. Jedyny koszt to cena mimosy, reszta to grosze, a juz napewno ruta.

Wielu ludzi zamawia jednorazowe dawki miksow pod ayahuasce. Waga na ogol jest wyzsza niz 100g i w wiekszosci wszystko przechodzi - taka ilosc juremy, przy slabej technice pozyskiwania, da co najmniej poltora gieta melokuly...

W poscie, ktory zacytowales mialem na mysli to, ze bez problemu mozna sobie sciagnac mimose czy akacje i przeprowadzic robote na wlasna reke...

STB nie jest trudne😁

Ps: cena mimosy za 100g wynosi lekko ponad 100 zl plus koszta przesylki...
nafta i soda caustyczna... nie mam pojecia ile w polsce, ale niemoze byc drogo.

Odnosnie ekstrakcji ruty.
Z 50 gram mozna uzyskac co najmniej 2 gramy zanieczyszczonych harmali....przy uzyciu soli, kuchenki, lodowki i filtrow do
kawy.
Watpie, aby darknetowi dille bawili sie w oczyszczanie. Szkoda czasu, a syf take sporo wazy. Ostatecznie i tak wszystko osiadzie na podkladzie.

Z samego tylko DMT ( 1.5g ) da sie zrobic 4,5 g komercyjnej czangi 1:2

Caly czas jestem zdania, ze lepiej robic samemu🙂. Po co dawac sie dymac, jesli mozna byc samowystarczalnym...przynajmniej w pewnym zakresie.
Uwaga! Użytkownik Banzi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2242 / 374 / 0
Jaranko, full opcja 55+ za gieta, drogo, ale warto i to bardzo. Ważone, piękne, hejzy, sativy indiki, wszystko, okolice małopolski.

Po ile na ulicy chodzi: 1. ketamina 2.grzyby 3.MXE 4.salvia ??
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 658 / 54 / 0
Imo 55+ nigdy nie warto. Może w NL jak chcesz posiedziec w kofiku przy kozackim sorcie to te 15 ojro można.
Chaos Aksjologiczny
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
  • 2242 / 374 / 0
Aha, również mam pytanie o jedną rzecz, mianowicie 5meo DMT..
czy ktos sie spotkał z tym kiedy na ulicy xD? po ile mniej wiecej lata?

Winny, ale to własnie szmuglowane pyszne, pożywne ziółko jest, takie z kofika xD
Sam sie zdziwiłem, że zioło może być takie pysze.. takie żywiczne.. i wg mega,
lufa niepełna starcza i jest bardzo dobrze, więc porównując do zioła od sebixów, wypada o dużo lepiej nawet jak dopłacimy te 20/25 zl.
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 12885 / 2513 / 0
Z jednej strony 55 PLN za 1 g palenia to już jest przegięcie, ale byłbym skłonny tyle zapłacić, za najwyższej jakości temat. Poza działaniem, musi jeszcze dobrze smakować, pachnieć i wyglądać.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Lek na bazie LSD firmy Definium zmniejszył objawy lęku. Trzeci pozytywny wynik fazy III

Definium Therapeutics poinformowało o pozytywnych wynikach badania fazy III Panorama, w którym oceniano DT120 ODT – farmaceutyczną formulację lizergidu (LSD) – u dorosłych z uogólnionym zaburzeniem lękowym (GAD). Pojedyncza dawka 100 µg istotnie zmniejszała nasilenie objawów w porównaniu z placebo, a efekt utrzymywał się przez 12 tygodni. To trzecie pozytywne badanie fazy III programu DT120 ODT, po wcześniejszych wynikach w GAD i dużej depresji.

Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie

Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.

FDA zorganizowała publiczne wysłuchanie w sprawie terapii psychodelicznych

14 września amerykańska Agencja Żywności i Leków (FDA) przeprowadziła w swojej siedzibie w White Oak w stanie Maryland czterogodzinne wysłuchanie publiczne poświęcone przyszłości terapii psychodelicznych w Stanach Zjednoczonych. Spotkanie trwało od 12:30 do 16:30 czasu wschodniego (18:30–22:30 w Polsce), na miejscu zjawiło się około 300 osób, a transmisję na żywo oglądał kolejny tysiąc widzów.