Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Jaki typ ćpuna Ciebie najbardziej wkurza ?
Opiowraki
61
5%
Stymoschizofrenicy
118
9%
Alkoholicy
214
16%
Misiozjeby (Osoby nachalne,nieszczere po empatogenach )
80
6%
Psajkoodklejeńcy
39
3%
Zamuleni Jaracze
127
10%
Nieogarokloniarze i inne osoby nadużywające benzo
33
3%
Dysokosmici (Osoby nadużywające dysocjantów)
16
1%
Dzieci dopalaczy ( nie wiedzą co biorą byle mieć faze )
288
22%
Kozaczki( Kim oni nie są ,bo zjedli grama alfy w ciagu nocy)
294
23%
Inni
33
3%

Liczba głosów: 1303

ODPOWIEDZ
  • 519 / 47 / 0
Jebani alkoholicy którzy dziury w pamięci zastępują swoimi farmazonami. Tak zwane konfabulacje. Z taką kurwą nie ma co dyskutować.
  • 240 / 45 / 0
A mnie to wkurwiają...
...zreszta. Poprostu nienawidze wszystkich.

ps.ale jak przyjdzie co do czego to majtki w dół i kochamy sie wszyscy...
...a w pokoju ktos kleknal, z polykiem bedzie final...
  • 3454 / 1112 / 0
Oswiecenie wezem kundalini jako zaburzenie tozsamosci seksualnej, totalne odklejenie po halucynogenach, osho, zen, illegal aya. Rozsypany mozg, we wszystkie strony neurotransmitery. Szamani...

notabene autor książki pt. Szaman, Egon Bondy, spalil sie w lozku zasypiajac z petem. Czy ajalowy przestanie w koncu przezywac oswieceniowe psychozy i dorosnie?

ubulawu warrior przejdzie!

Zule.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 289 / 11 / 0
popielec pisze:
ćpun który poćpał a potem stara się udawać trzeźwego przy niewtajemniczonych %-D
Haha, znam takich bardzo wielu i gardzę takimi :-D
Uwaga! Użytkownik zerowatolerka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 414 / 47 / 0
Jednak muszę stwierdzić że najbardziej wkurwiający są palacze szlugów, którzy po prostu muszą naćpać się akurat przy mnie.
5-HO-La La LaND
  • 906 / 74 / 19
Dlaczego akurat palacze szlugów?
Is it time for your medication, Mr. Brown?
  • 414 / 47 / 0
Bo sam nie jaram ;)
5-HO-La La LaND
  • 19 / 2 / 0
Mnie na przykład denerwują osoby, jakby nie patrzeć też ćpuni którzy uzależnieni są od narkotyku takiego jak nikotyna bądź alkohol i garądze przy tym osobami które od czasu do czasu sobie coś zarzucą.
  • 906 / 74 / 19
Ja też nie palę i musiałam się przyzwyczaić. :-p
Is it time for your medication, Mr. Brown?
  • 538 / 65 / 0
O! wiem!
Wkurzają mnie ćpuny, które na siłę umoralniają pierdoląc teksty w stylu "nie ćpaj", albo używają tego jako odpowiedzi na pytanie kogoś dot. jakiejś używki. Co to w ogóle ma na celu? Pucują sobie tym sposobem sumienie, czy co?
Q: Witam! Jakie benzo najlepiej pasuje do trampka? Pozdrawiam serdecznie.
A: NIE ĆPAJ, wpierdolisz się w opio, zrujnujesz przyszłość, zabijesz matkę, wyruchasz kota. Zniszczysz życie sobie i innym!!!!!
This world makes us sick
Listen man, we are the night
Raise them now, bongs and knives

Biore: :pacman: :strzykawka: :papieros: :lsd: :wino: :ghb: :kreska: :nos: :hel:
ODPOWIEDZ
Newsy
Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.

Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.