Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 273 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: don skuninhos »
a ja bardziej niz na bombce, kocham zasypiac jak zaczyna lapac zmula, niewazne czy po jednej lufce czy po dlugim meetingu, ekspresowe zasypianie i pozytywnie pojebane sny
ale opcja - nie zapale nie usne, bo lubie jak kanabinol przesiaka mi poduszke, tez sie czesto zdarza, tzn usnac usne ale nieraz to na prawde troche trwa
  • 10 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kosno »
mi po mj nigdy sie nic nie snilo... i to niewazne czy na fazie jeszcze czy po... przez pierwsze dwa - trzy a czasami nawet i cztery dni od palenia nic sie nie sni. a spanie jest super...
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
Zawsze się coś śni tylko się nie pamięta
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 10 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kosno »
dzis mialem ekstramalnego shiza... mialem sen ze jaralem tope... obudzilem sie tak jakby najarany... i zdziwiony ze pamietam sen ze jaralem tope a po paleniu nigdy nic nie pamietam... potem sobie przypomnialem ze to tylko sen i poszedlem spac :D mialem shiza ze to mi sie snilo i bylo naprawde jednoczesnie :D
  • 445 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Jah »
a ja bardziej niz na bombce, kocham zasypiac jak zaczyna lapac zmula, niewazne czy po jednej lufce czy po dlugim meetingu, ekspresowe zasypianie i pozytywnie pojebane sny
Mam podobnie.

Ostatnio często też usypiam po uprzednim lekkim upiciu się, potem po zjaraniu. Moment i śpie. Nie ważna jest godzina, ostatnio usnąłem o 17, spałem do 9 rano
  • 211 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Biegan »
Ja po MJ uwielbiam wprost położyć się porozkminiać nad czymś a sen sam przychodzi. Często sen związany mam z rozmyśleniami wcześniejszymi ale niezbyt często udaje mi się go zapamiętać. Czyli sny mam ciekawe, ale trudno je sobie potem odtworzyć.
Pół roku powinno Ci było wystarczyć
  • 2876 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
często jak już się kończy bomba, i zaczyna zamuła lubie sobie coś wszamać i jebnąć się do wyrka, zawsze jest ekstremalnie wygodne i zajebiście się leży, chwile potem zasypiam. Sny mam, normalne (czyli pojebane - biorąc pod uwagę moją psychikę %-D )
Spanie po ganji - TO JEST TO! po żadnym innym dragu nie śpi się tak słodko i głęboko.
Rano wstaje wypoczęty i z całkiem niezłym samopoczuciem - z dawką optymizmu zaczynam nowy dzień.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 474 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: burek123 »
gdy z chaty wychodze zaspany ,wiem że zasne nastukany

w sumie dobrze sie śpi ale nieraz jest tak ze jak sie zapali przed senm to nie mozna np z 1h zasnąć.
Maisssterrr qrwy
  • 325 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: strunaman »
dziś, po bardzo zielonym poranku, o godzinie 15 ogarnął mnie sen. mam duzo siły znow na palenie.
' Miłość nie chce żebyście się martwili '
  • 302 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: alkocholik »
Jako na mnie to raczje nie ma bata! nieraz podnosiło mi ciśnienie przez buszka "na sen" i ze zmęczongo stwałęm sętrochężywszy...
http://pl.youtube.com/watch?v=KepMuZMiCr8
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.