Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 94 / 3 / 0
17 maja 2017EjFinn pisze:
To chyba słabo szukasz :D
Mam nadzieje, że moje źródełko nie wyschnie szybko

PS: załęże to protip
No zaleze to akurat kompletnie nie mój rejon znajomości to może dlatego.
Chociaż z tego co słyszałam jest na centrum majka ale jest mało. Czemu nikt się nie weźmie tu za jakąś ambitną dilerkę opio. Będę pierwsza klientką.
  • 538 / 66 / 0
Majki niestety jako tako w Katowicach ciężko mi znaleźć. Jak już dostaję to najczęściej od osób które same jakoś zdobyły dla siebie, nie chcą powiedzieć skąd, ale czasem się podzielą. :( Choć z tego co słyszałem to majka do znalezienia jest w Gliwicach i bliższych okolicach.
This world makes us sick
Listen man, we are the night
Raise them now, bongs and knives

Biore: :pacman: :strzykawka: :papieros: :lsd: :wino: :ghb: :kreska: :nos: :hel:
  • 280 / 20 / 0
w Siemianowicach, Rybniku
  • 105 / 2 / 0
Rzeszów i okolice?
  • 57 / 6 / 0
18 maja 2017maslany7878 pisze:
18 maja 2017RMXSND pisze:
Ktoś pomoże w warszawie z helem
Pewnie że tak... W czym można Ci pomóc... :motz:
W czym masz problem dobry człowieku.?
  • 104 / 16 / 0
O Szczecinie można zapomnieć, ale nie ma co rozpaczać bo Berlin pod nosem.
  • 33 / 1 / 0
Czy pojawiło się w końcu z powrotem coś przyzwoitego w Stolicy??? Czy nadal różnego odmiany i rodzaje ale jednak gówna???
Trafiłem ostatnio na juz coś co przynajmniej dobrze pływało i pachniało jak H ale moc - nadal rzenuła.
Uwaga! Użytkownik maslany7878 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 33 / 1 / 0
Hmm, wnioskuje po ciszy i braku odpowiedzi ze chyba jednak tak.... i wszyscy w plenerze nikogo przed kompem w poszukiwaniu lepszego jutra... :) .

Dobra jakość nadeszła z AlphaBay Market i to o dziwo z Francji.... cenowo troche drozyzna bo wyszlo z przesylką prawie 300zł ale przynajmniej wagowo 1g (nawet lekka nadwyzka), czas realizacji 5dni. Takze jak cos polecam - no tylko trzeba dograc wszystko logistyznie zeby czas oczekiwania sie nie dluzyl - wiec odpowiednie wyprzedzenie wskazane...
Uwaga! Użytkownik maslany7878 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2372 / 317 / 0
@up akurat z Francji to dużo vendorów miało najlepszy hel tyle ze dosyć drogo. 2 lata temu był na marketach vendor z Polski i miał najczystszy hel (#4) jaki był wtedy w ogóle dostępny.
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 33 / 1 / 0
Z uwagi na fakt ze mam jednak ograniczony regularny dostep do heleny w tym posranym Wroclawiu...chcialbym zapytac o Oxy....

Jak to sie ma jedno do drugiego? Pytam o efekt działania, wjazd, zejscie etc. Ale glownie jak sam faza i ile na ewentualny "dobry poczatek"
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.