Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 447 / 50 / 0
A wstaw zdjęcie jaki material i napisz na pw skąd wzięła, bo chyba się udała synteza w którymś labie bo też trafiłem na sort lepszy niż 4cmc.
  • 3406 / 534 / 0
Nie mam fotki, i nie pamiętam jak wyglądało ale na pewno białe, zaraz dam ci info w odpowiednim temacie.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 181 / 22 / 0
12 kwietnia 2017Emce pisze:
http://pulsmedycyny.pl/4659315,34120,mz ... oaktywnych

W końcu cos dobrego ,juz nikt nie będzie ryzykował i sprzedawał takiego gówna jakim jest 4-CEC :-)
I? Ciesze Twoim szczesciem, ale takie typowe patrzenie typowego Polaka"nie kupie, ale super, ze inni beda miec pod gore"
Uwaga! Użytkownik Brainnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3406 / 534 / 0
Ok, przetestowałem 4ceca od bezpiecznego - jak najbardziej polecam, ale tylko i wyłącznie oral 200-300mg, sniffąłem trochę tego, niby nic nie piekło w nochala ale kurwa nie mogłem przeżyć z 20min spływu. Myślałem, że mi gardło wypali... a za chuja niczym nie mogłem tego zagryźć, dopiero jak bombka oral weszła to automatycznie już miałem wyjebane na ten spływ i jakoś sobie po cichu odszedł, wiadomo na rzecz wejścia p.o. i wejścia prawilnej fazy :)

Sniff - dał lekkie działanie, a mianowicie trochę się humor poprawił i no takie lekkie podbicie serki - w sumie szkoda materiału na tą ROA.

Oral - wchodzi elegancko, tu już czuć silny wyrzut serotoniny, wcześniej suplementacja kurkumą no i przerwa tak jak pisałem ok. 3 tygodni.

Czyli w sumie dalej podtrzymuje swoje zdanie, że jeszcze jest warty uwagi w dzisiejszych czasach.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 447 / 50 / 0
Tez odradzam sniffa ten specyficzny smak jest okropny, podczas sniffa zauważyłem ogromne uderzenia gorąca, podczas orala nie, jako gratis ok ale solo bym tego nie zamówił.
  • 372 / 9 / 0
Gardlo i nos wypalone po tym, reszte walnolem oral zobaczymy ...
  • 44 / 1 / 0
Dzisiaj wzięte około 200 mg sniffem po rozkruszeniu kryształu. Ogólnie oceniłbym 9/10 gdyby nie ten chujowy spływ, trzyma około godzinę, speed nie jakiś spory ale czuć chęć do robienia czegoś. Ogólnie podsumowując kryształ 7/10
  • 1141 / 116 / 0
Do czego doszło, że ludzie oceniają 4-CEC 7/10...
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 658 / 53 / 0
9/10 gdyby nie spływ %-D

To Twój pierwszy keton uqas?
Chaos Aksjologiczny
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
  • 44 / 1 / 0
w sumie to tak XD
ODPOWIEDZ
Newsy
„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Farmaceuta skazany na 2 lata więzienia za nieumyślne doprowadzenie do śmierci

Sąd Najwyższy rozpatrywał niedawno wniosek o kasację wyroku, jaki wydano w sprawie farmaceuty, który miał nieumyślnie doprowadzić do śmierci kobiety. Z akt sprawy wynika, że wsypał zmarłej narkotyk do napoju, co doprowadziło do jej śmierci. Farmaceutę skazano na 2 lata pozbawienia wolności.