ODPOWIEDZ
  • 8 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Voo »
Ja już od prawie 2 lat palę wyłącznie skręcane papieroski. Po wielu próbach znalezienia tańszego odpowiednika, zakończonych niepowodzeniem, zostaję przy Golden Virgini. 35 złotych to może i sporo, ale zrobię z tego spokojnie 100+ papierochów więc i tak się opłaca. Do tego filtry slim i zielone/czerwone bletki Smoking :) Kiedyś się łudziłem, że przez ilość roboty jaka jest przy kręceniu będę mniej palił - a stało się na odwrót, ubywającego tytoniu z koperty nie widać tak, jak kolejnych papierosów z paczki, to i nie szkoda mi kręcić więcej. Ale przynajmniej palę ze smakiem a skręcenie papierosa zajmuje mi mniej niż pół minuty.
Pozdrawiam wszystkich palaczy-skręcaczy :p
  • 2877 / 266 / 0
35 zł ale za 50 gramów tytoniu, paczka starcza mi średnio na 6-7 dni a pale w sumie zazwyczaj sporo i nigdy sie nie ograniczam
polecam również ten tytoń ;) beka jak ktoś woli normalne szlugi, ja mogę zapalić czasami klikanego dla innego smaku
And I got Xanax, Percocet, promethazine with codeine
Call me Mr. Sandman, I'm sellin' all these hoes dreams
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.