EDIT;
O kurwa, :D, dobrze w sagan wjechał otera, miałem se kaca tylko zaleczyć, a taka dziwna faza się wkręciła, że ja peirdolę, miękko jest, szumi w e łbie trochę, długo to działa gówno :D, o kurwa jak jebie :D
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Ps. Ktoś z forum mówił mi, że jak poleciałem na tym w ciągu to nieźle mi odpierdalało, pisałem tu przeróżne głupoty i ludzie ponoć komentowali w stylu "oho, NW ma gruubo". Fajnie chociaż tyle wiedzieć. ^_^
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Jest to dobry środek do odstawienia innych benzo takich jak klonazolam (RC) czy etizolam?
Żyje jeszcze ktoś spośród tych, którzy próbowali tego specyfiku?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.