Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 11 / 1 / 0
Ja przeszedłem dwie operację ortopedyczne, nie związane z waleniem (kostka, łokieć) w trakcie półtorarocznego ciągu na 3-MMC praktycznie dzień w dzień, przerwy miałem dwie jak leżałem w szpitalu po jednej i drugiej operacji kilka dni hehehe. Wszelkie badania, które miałem robione, wychodziły w normie. Robiłem jeszcze 3 razy podstawowe badania podczas tego "cyklu" (badania morfologia itp.) i wszystko wychodziło w normie. Wydaje mi się, że w większości przypadków ludzie sami sobie paranoje wkręcają że coś jest nie tak. Wszystko siedzi w bani. ;-) Dawki szły, lecą dalej duże.
  • 3523 / 53 / 0
@6617 a działa na ciebie w ogóle jeszcze 3mmc? Osobiście odczuwam jego działanie w ciągu maksymalnie 3 dniowym później jest kibel. Na dodatek 3mmc wyrabia tolerancję na kota co mi bardzo przeszkadza.
  • 11 / 1 / 0
@WildMonkey działa ale zero sniffowania, wyłącznie zjadanie grudek plus duże dawki i bomba nie z tej ziemi hehehe wali po łbie porządnie;-) sniffowanie to wg mnie marnowanie materiału, prawdziwe oblicze tej substancji można poznać zażywając doustnie :D ale racja jest jak dupa, każdy ma swoją to tylko moje zdanie heheh
  • 3523 / 53 / 0
Ja też jem bo jak wspomniałeś sniffowanie nie daje pożądanych efektów.Z ciekawości spytam, do jakich dawek doszedłeś?
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 11 / 1 / 0
0,5g to takie minimum na raz, a w ciągu dnia to różnie zależy czy to weekend czy nie :D czasem 2,5g czasem 5g na weekendzie to już wolna amerykanka hehe sprzęt zajadam dobrej jakości z jednego ze sklepów. Uprzedzając jakiekolwiek pytania: nie chwalę się ani nie żalę, mam to głęboko co inni o tym myślą;-)
  • 19 / / 0
6617, po dwudniowym ciągłym ciągu na 3mmc twój organizm nie posiada już serotoniny. Po 4 dniu, jesteś po prostu tylko naćpany.

Życzę Ci, żebyś jak najmniej zdrowia przy tym stracił.
Pozdrawiam
  • 3523 / 53 / 0
JFOX pisze:
Po 4 dniu, jesteś po prostu tylko naćpany.
A to nie o to tu chodzi? %-D
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 30 / 1 / 0
Dla mnie drugi sa po to, zeby sie dobrze bawic. Przy wyplukaniu z serotoniny po 4 dniowym ciagu, walenie serotoninogenikow totalnie nie ma sensu.
  • 67 / / 0
Tak wlasnie 3mmc do ciagow sie nie nadaje ! Chodzi mi o to ze jest jednym z rc ktore mniej szkodza podczas ciagow ale tak jak kolega wyzej napisal po 4 dniach juz jest stan pustoty plus trzeba brac dawki 2x wieksze zeby poczuc chociaz strzepki efektow
  • 867 / 18 / 0
po 1 dnu jest pustota; po 2 dniach zarzucenie mega dawki wylaczy ci mozg, a nie da fazy
Uwaga! Użytkownik extraviado nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Hiszpańska policja rozbiła komórkę kartelu. "To była twierdza marihuany"

W ostatnich latach Hiszpania stała się jednym z głównych punktów tranzytowych narkotyków do Europy. Jej strategiczne położenie na Półwyspie Iberyjskim — z długą linią brzegową, portami o ogromnym znaczeniu handlowym i Cieśniną Gibraltarską, przez którą prowadzi kluczowy szlak między Afryką a Europą — sprawia, że kraj ten jest szczególnie narażony na działalność międzynarodowych mafii narkotykowych. Najnowszym tego dowodem jest rozbicie w Walencji komórki tzw. Bałkańskiego Kartelu, jednej z najaktywniejszych organizacji przestępczych Europy Wschodniej.