27 kwietnia 2017Cukinia pisze: Pół godziny temu zarzuciłam kode pierwszy raz od kilku miesięcy i 150mg zgrzało mnie już tak milutko, że pomimo chujowego humoru przez ostatnie kilka tygodni, kocham teraz cały świat.
Jednak cudna sprawa z tą kodeinką, chociaż miałam do niej nie wracać.
Jakbym była wjebana to zapewne przejebałabym cały odłożony hajs, a czasem sobie po prostu odpuszczam zakup kody robiąc jakieś zakupy w aptece, bo po prostu szkoda mi w tym momencie kasy i wole sobie w zamian np. zjeść kebaba. :)
Jak u Was z dostępnością Double-Packów ?? Chyba już ich nie produkują, a o dziwo ja cały czas kupuję 20-stki, z tym, że teraz dosyć rzadko, i tylko w jednej zaprzyjaźnionej aptece bo innych nie odwiedzam, więc może jeszcze leży stary zapas, choć wątpię. Wątpię też, żeby apteki to zamawiały, nawet jak są gdzieś w hurtowaniach mają jeszcze na stanie.
27 kwietnia 2017AlienForms pisze: ja cały czas kupuję 20-stki
On her ship tied to the mast
To distant lands
Takes both my hands
Never a frown with golden brown
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).