Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 21 / / 0
Nie cytujemy postów tuż nad swoimi./pletz

Na ile podkładu to robiłeś kolego przy jakiej tolerce
  • 349 / 8 / 0
To kanna nada się dla kogoś z olbrzymim doświadczenie z MJ i średnim z maczanami? Nie znoszę kar. Karałem się parę razy (przez przypadek rzecz jasna) i nie było to fajne, aczkolwiek pouczające :D Ciężko jest się tym skarać? Nie chce tego jarać na codzień tylko od weekendów. Nada się?
  • 330 / 19 / 0
Nada się o ile potrafisz zajarać maczany tak jak mówisz - sporadycznie w weekend, bo jak to każde kanna, ciągnie aby opróżnić worek z maczaną ;)
Skutecznie udaje ze problem uzaleznienia mnie nie dotyczy od ~2006
  • 612 / 43 / 0
To chyba jedyny kanna który da się dłużej palić. Nie ma tutaj srogich kar ani sytuacji typu odcięcie itp.
Przypomina trochę AM-2201 tyle że wejście łagodniejsze ale za to dłuższy czas działania.
Mimo wszystko nie jest to cudo na miarę kultowego UR-144.
  • 50 / 2 / 0
Tak zastanawiam się od dłuższego czasu by to zamówić z tego względu, że najbardziej przypomina MJ z obecnych kanna/jest legalne/tanie.
Robił ktoś to w liquidzie? Rozpuszcza się w to w glikolu/glicerynie czy pływa osad?
Jak ze szkodliwością tego kanna? Tak jak z innymi? Ostatnio oszczędzam swoje zdrowie, ale chęć przypalenia jakiegoś kanna po prawie rocznej przerwie kusi.
"...na ulicy słowo droższe od pieniędzy..."
  • 65 / 5 / 0
Próbował ktoś robić w olejku do e-papierosa? Jakie proporcje wtedy zastosować? AB-CHMINACA robiłem 5mg/ml i na początku jeden buch fajnie kopał ;)
08 lutego 2006Camilleri pisze:
Narkomanem jest się przez całe życie, ale ciąg to tylko epizod.
  • 50 / 2 / 0
Wczoraj zadałem to samo pytanie. Niestety nikt nie przepuścił mojego posta. Mniejsza o to.
Ktoś próbował i powie jak rozpuszcza sie w glikolu/glicerynie? I jakie proporcje sugerowalibyście?
Jak ze szkodliwością tego kanna? - Tak jak ze wszystkimi?
  • 5777 / 1184 / 43
Ja bym robił tak samo.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 50 / 2 / 0
Czytałem, że seria kanna mająca MN (tutaj jest odwrotnie) może być rakotwórcza.
Specem w tym nie jestem, ale wpisałem sobię w duckduckgo część pierwiastka NM2201 mianowicie Naphthalen i obczaiłem karty charakterystyki Naphthalen'u.
Wyczytałem, że on także jest rakotwórczy.
Kusiło mnie, żeby sobie zamówic gramika, ale jednak sie powstrzymam.
  • 330 / 19 / 0
Ja robie gramika raz na jakis rok - 6 miesiecy (jakiegokolwiek kanna) i jesli mialbym zauwazyc zmiany to bylyby raczej spowodowane ogolnym tryben zycia niz narko ktore spozywam sporadycznie. Jeslli mi czas miedzzt posiedzeniami z kanna nie zrobil zle na tolerke to obecne sorty sa jak najbardziej prawilne, tylko albo ja wpadlem po kolana do kociolka Panoramixa albo tolerka na wszystko w sumie daje o sobie znac.
Ostatnio zmieniony 10 maja 2017 przez novaQ, łącznie zmieniany 1 raz.
Skutecznie udaje ze problem uzaleznienia mnie nie dotyczy od ~2006
ODPOWIEDZ
Newsy
Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.