Drodzy użytkownicy, nie zamieszczajcie tego typu historii :)
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Hehe, tylko na hajpie, poradnik życia na ulicy,
15 kwietnia 2017Fatmorgan pisze: Totalnie się zgubiłem w twojej historii
Nie jestem w stanie ogarnąć do czego właściwie zmierzałeś :scared:
autor kminił zielone, jakieś ziomki go wyruchały na 50zł
on nie chcę się mścić, boi się reakcji, że zadzwonią na 997
a gościu trzyma pełno siana w stodole, nie chcę zostać wykapowany :rolleyes:
W skrócie.
13 kwietnia 2017BetterThan pisze: Siedzimy u kumpla na chacie. Rodzice pojechali na wakacje.
Akcja lolek, skręciłem, hasz komora w łazience.
Spizgani wracamy do pokoju i napierdalamy w Tekena![]()
Brat kumpla był z nami na chacie w innym pokoju.
Był po nas w łazience.
Kumpel wbija do niego do pokoju a on patrzy się w wyłączony telewizor![]()
Innym razem doczepiło się do nas 2 gości i koniecznie chcieli zapalić więc zgodziliśmy się. Wracamy na lekcje (ci już chodzili ze mną do klasy) i po chwili słyszę nieustający śmiech jednego z nich. Pytam więc o powód na gość cały czerwony i załzawiony palcem wskazuje drugiego "świerzaka". Patrzę więc i mym oczom ukazuje się typ blady jak ściana, z ogromnymi fioletowymi dołami pod oczami do tego całymi szkarłatnymi, zamglonymi i przymkniętymi. "Zombie" to jedyne co zdążyłem wykrztusić z siebie przed wybuchem histerycznego (i dla mnie historycznego - jedna z największych bek w szkole). Tak oto śmieliśmy się we 2 całą lekcję. Próbowałem powstrzymywać się, ale nie było takiej możliwości, ponieważ cała ta sytuacja mimo, że przypałowa wyglądała mega komicznie. Wszystko potęgował fakt, że wspomniany zombiak siedział w pierwszej ławce wśród ludzi nie czających się NIC w temacie. Nie mam pojęcia jakim cudem nauczycielka nie doszła do sedna materii i nie orzekła tego w sekretariacie, ale mieliśmy farta i śmiechu co nie miara :cheesy: .
Palenie maczanek w szkolnych kiblach z ludźmi nie w temacie może skończyć się przeróżnie i generalnie odradzam
---------------------------------> PAJACYK.pl <----------------------------------------------------
teraz mamy nową ekipe nowe PH"
tak , czas faktycznie zapierdala.
Pare miesiecy temu pochowalem sąsiada, ziomeczka dwa lata mlodszego odemnie.
Ten to byl przeziom we wpierdalaniu wszystkiego.
Te niebieskie pilsy(blue sky) PCP to wszyscy jedli w max sztuke iwiekszosc byla tak wyjebana ze drugi raz nie chcieli probowac, to on na relaxie zjadal 3 sztuki na start weekendowego wieczora
Ale co ten sp. ziom odpierdalal to historie w ktore byscie nie uwierzyli.
Mial warunki do tego , bo rodzice byli wlascicielami firmy wykonujacej roboty na jasnej gorze. Taki bananowiec ale inteligenty. Przez kilka lat lat od ekipy na dzieli dostawal tytul debila roku.
Ze wrzuce taki szybki lightowy motyw.
Dopadl gdzies na cisnieniu papiery siostry z banku, a wiedzial ze w chuj papy tam siedzi .. Jednie to jak sie do nich dobrac. Wykminil to przez info linie telefonicznie ze mozna przelew zrobic. Mial w chuju to ze bedzie przypal, najwazniejsze zeby moneta byla. I zadzwonil skurwiel i przez telefon udawal swoja siostre. I najlepsze ze zlal jej 1000 :D
Spoczywaj w pokoju Krooliq i pewnie jeszcze cos o tobie napisze bo przeziomem byles....
Młode koty nadziewane na chuja groty za 200 złoty
No co ty ? Ploty , kłopoty . Gdzie się podział pas cnoty ?
Czas na sztosy , papierosy wraz z zębami lecą włosy
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
Młode koty nadziewane na chuja groty za 200 złoty
No co ty ? Ploty , kłopoty . Gdzie się podział pas cnoty ?
Czas na sztosy , papierosy wraz z zębami lecą włosy
16 kwietnia 2017GraWtrzezwosc pisze: dziadek bierze tramadolSzkoda że nie wie na jakiej bazie on jest :P
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/psyloszwajcaria.jpg)
Szwajcaria – jedyne miejsce w Europie z legalną terapią psychodeliczną
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/marsz-wyzwolenia-konopi-w-warszawie-28-05-2022-r-.jpg)
Zróbmy przykrość „gangom ze Wschodu” i zalegalizujmy marihuanę (na dobry początek)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/10_lat_dla_producenta.jpg)
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok
Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/jalowki.jpg)
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie
Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/diler_warszawa_15.jpg)
18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy
Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.