Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 22 / 2 / 0
11 kwietnia 2017thormanos pisze:
Wie ktoś coś o tych różowych Heisenbergach? Co w nich siedzi?
Na zdjęciu odrobinę zmienił się kolor, w rzeczywistości są jasno-różowe
http://imgur.com/a/PAfFK
MDMA w 100% a dokładnej ilości nie mogę podać ale jak na moje oko 150 :)
  • 42 / / 0
Heisenbergi niekoniecznie na MDMA, są tez takie na pentylonie, nie polecam :kotz: .
  • 4 / / 0
Testowane były dzisiaj i muszę powiedzieć, że miałem szczęście :) kosmos!!!!! Całkiem spora ilość emki i wydają się być czyściutkie :yay:

Nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim. MrRabbit.
  • 1 / / 0
Hej
czy spotkał się ktoś z Was z białymi trójkątami bez żadnego logo? Dostałam sztukę ostatnio w gratisie.. Niestety nie znalazłam nic o dokładnie takiej pigule i troszkę boję się próbować.

Nie zrobiłam zdjęcia bo mi się pokruszyła, ale kształt dokładnie taki jak: [ external image ] ale gładka z obu stron, znaczy bez logo
  • 5 / / 0
http://imageshack.com/i/poGLpAHGj czy ktoś potrafi rozpoznać co jest na tabletce? albo ktoś już zna tą dokładną. Szukałam długo i nic nie znalazlam
  • 61 / 4 / 0
12 kwietnia 2017umarly pisze:
Niebieskie Rolls Royce, ktoś wie coś? Obstawiam że emka ale nie wiecej niz 150mg. /szczecin
Właśnie się waham, czy je brać. Ktoś coś wie?
  • 173 / 13 / 0
23 marca 2017wkurwionygnoj pisze:
Bugatti, kuj-pom?
Obiecane:
Cena: 15
Kształt: okrągły
Kolor: jasnoróżowy
Logo: Bugatti
Ocena: 6/10
Strasznie długo wchodziły, coś koło 1,5h, w międzyczasie dojadłem jedną bo myślałem, że nic z tego nie będzie. Po 1,5h łagodne wejście, żadnego rozpierdolu, dużo empatii, mniej euforii, zaczęło się pisanie i telefonowanie do znajomych, chęć rozmowy. Potem jadłem benzo i już nic nie pamiętam. Jak na 15zł to nie ma tragedii, choć nie wiem czy to kopnęły wtedy razem czy jak. Ogólnie dużo mieszałem tego wieczoru.
  • 758 / 44 / 0
14 kwietnia 2017klaudia1234 pisze:
http://imageshack.com/i/poGLpAHGj czy ktoś potrafi rozpoznać co jest na tabletce? albo ktoś już zna tą dokładną. Szukałam długo i nic nie znalazlam
versacze albo fred perry. chujowe zdjecie wiec ciezko stwierdzic.
Purple in the morning, blue in the afternoon, orange in the evening and green at night.
Just like that, one, two, three, four...
  • 1 / / 0
Niebieskie czaszki z pentagramem? ktoś coś wie jak to paca ?
  • 6 / / 0
Nazwa: Pin
Kolor: Pomarańczowy(Blady)
Kształt: Prostokątne
Logo: Napis PIN
Gdzie kupione: Pomorskie
Kiedy kupione: 14.04.2017
Sposób przyjęcia: Doustnie
Opis działania: Piguła weszła po około 30 minutach. Euforia i cheć rozmowy z innymi. Przyjemnie sie tańczyło i słuchało muzyki. Nawet połówka działa bardzo dobrze.
Ocena działania: 9/10
Dodatkowe komentarze: Bardzo przyjemna piguła. Na pewno MDMA z jakimś stymulantem. Dla początkujących polecam pół bo kolega po jednej nie ogarniał życia :P
Zablokowany
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Farmaceuta skazany na 2 lata więzienia za nieumyślne doprowadzenie do śmierci

Sąd Najwyższy rozpatrywał niedawno wniosek o kasację wyroku, jaki wydano w sprawie farmaceuty, który miał nieumyślnie doprowadzić do śmierci kobiety. Z akt sprawy wynika, że wsypał zmarłej narkotyk do napoju, co doprowadziło do jej śmierci. Farmaceutę skazano na 2 lata pozbawienia wolności.

Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.